|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
STEELPAD Qck+ vs. STEELPAD 4D
Jednostavno, zanimaju me iskustva i mišljenja... Koja je razlika? Kvaliteta izrade? Funkcionalnost? I na kraju, koju je bolje kupiti? STEELPAD Qck+ http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.044 STEELPAD 4D http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.021 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma ne znam, ja se zapalio za steelpad...ova Qck+ mi izgleda odlično prvenstveno jer tražim nešto veliko, a ovo izdleda idealno po tom pitanju... Pa toga se i bojim, ali pošto sam navikao da mi je miš na stolu bez podloge, a to je jako brzo jer je površina glatka mislim da mi ne bi trebala biti velika promjena Pa valjda netko ima jednu od ove dvije podloge da vidim kakvi su dojmovi i na kraju krajeva koja je od te dvije bolja i po čemu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam imo STEELPAD Qck cak 2 dana uopce mi se nije svidjela pa sam je prodo i uzeo Razer Mantis Speed i prezadovoljan sam i mogu ti je preporuciti!!Imas je u Linksu za nekih 160 kuna!
![]() |
#7 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ja ti ih imam i sve 5, volim da je malo brze. dobijes ih 5 ili 6 u pakovanju, sve su iste, ali jedina mana ti je sto se trose, odnosno izlize ti se "premaz" i podloga izgubi svojstva, tako da (ne znam koliko koristis komp) mijenjas podlogu mjesecno... jedino sto je mala (cca. 25*20 cm) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobra tema, i meni treba neka podloga. Sad imam neko smeće koje se vuče po stolu zajedno s mišem, a bez nje ne mogu jer je stol lakiran... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
prvo se na gruboj malo privikavaj pa onda ako ti bude presporo lako pređeš na finu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam STEELPAD 5L, u kombinaciji s G5...ide savrseno...ali posto mi je to koristilo samo za igranje, a dobio sam neki posao sad pa odustajem od igranja, i odlucio sam prodati oboje...mozes vidjeti u podforumu Trznica ako te zanima... Dvoumio sam se izmedju Qck+ i 5L i odlucio se ipak za ovu 2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ja sam vlasnik Steelpada 4D i imam samo preporuke da doticnu podlogu. od plastile je pa se ne trosi gotovo uopce, ima dvije strane (ja koristim ovu grublju), uopce ne klizi po stolu je dobijes i gumu koju stavis ispod nje. toliko od mene. qck+ nisam koristio, ali i za nju sam cuo same pohvale. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ma sad sam zbunjeniji nego što sam bio...fora je u tome da mi fakat svi prijedlozi zvuče zanimljivo i prihvatljivo i svaka podloga je očito dobra, ali je pitanje individualnih kriterija....e sad, kako se odlučit? Niti jedna od tih podloga, očito, nema neku veliku manu, pa što da bude vodič...cijena, vizualna dopadljivost, oblik...ne znam..još sam u dilemi...ili bolje rečeno u multilemi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|