![]() |
STEELPAD Qck+ vs. STEELPAD 4D
Jednostavno, zanimaju me iskustva i mišljenja...
Koja je razlika? Kvaliteta izrade? Funkcionalnost? I na kraju, koju je bolje kupiti? STEELPAD Qck+ http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.044 STEELPAD 4D http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.021 |
|
Ta podloga ne odgovara baš svakome... Skliska je jako!
|
ja imam kombinaciju thermaltake taichi+mx518, savrsenstvo
|
Citiraj:
Ma ne znam, ja se zapalio za steelpad...ova Qck+ mi izgleda odlično prvenstveno jer tražim nešto veliko, a ovo izdleda idealno po tom pitanju... Citiraj:
Pa valjda netko ima jednu od ove dvije podloge da vidim kakvi su dojmovi i na kraju krajeva koja je od te dvije bolja i po čemu? |
Ja sam imo STEELPAD Qck cak 2 dana uopce mi se nije svidjela pa sam je prodo i uzeo Razer Mantis Speed i prezadovoljan sam i mogu ti je preporuciti!!Imas je u Linksu za nekih 160 kuna!
|
Citiraj:
ja ti ih imam i sve 5, volim da je malo brze. dobijes ih 5 ili 6 u pakovanju, sve su iste, ali jedina mana ti je sto se trose, odnosno izlize ti se "premaz" i podloga izgubi svojstva, tako da (ne znam koliko koristis komp) mijenjas podlogu mjesecno... jedino sto je mala (cca. 25*20 cm) :chears: |
Citiraj:
|
Dobra tema, i meni treba neka podloga. Sad imam neko smeće koje se vuče po stolu zajedno s mišem, a bez nje ne mogu jer je stol lakiran... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
prvo se na gruboj malo privikavaj pa onda ako ti bude presporo lako pređeš na finu. :chears: |
Ja imam STEELPAD 5L, u kombinaciji s G5...ide savrseno...ali posto mi je to koristilo samo za igranje, a dobio sam neki posao sad pa odustajem od igranja, i odlucio sam prodati oboje...mozes vidjeti u podforumu Trznica ako te zanima...
Dvoumio sam se izmedju Qck+ i 5L i odlucio se ipak za ovu 2. :) |
Citiraj:
dobijes 5x apsolutno istih podloga :) podloga je malo skliska te trebas vremena da se priviknes..ja sam se priviknuo nakon cca tjedan dana..sada letim ko lud :) |
moja preporuka razer mantis control - 140kn imam je na mx518 i odlicno
|
ja sam vlasnik Steelpada 4D i imam samo preporuke da doticnu podlogu. od plastile je pa se ne trosi gotovo uopce, ima dvije strane (ja koristim ovu grublju), uopce ne klizi po stolu je dobijes i gumu koju stavis ispod nje.
toliko od mene. qck+ nisam koristio, ali i za nju sam cuo same pohvale. pozdrav |
Ma sad sam zbunjeniji nego što sam bio...fora je u tome da mi fakat svi prijedlozi zvuče zanimljivo i prihvatljivo i svaka podloga je očito dobra, ali je pitanje individualnih kriterija....e sad, kako se odlučit? Niti jedna od tih podloga, očito, nema neku veliku manu, pa što da bude vodič...cijena, vizualna dopadljivost, oblik...ne znam..još sam u dilemi...ili bolje rečeno u multilemi :D
|
neki testis
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |