|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Namjena istih? btw, Frontier je poznat po lošijoj završnoj obradi. Razmisli o Samsung hardovima iz Linksa - i tiši i hladniji od Hitachija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
namjena je univerzalna, igre zasad nisu bitne, al RAM je jer ako u dogledno vrijeme htjednem uzet neku grafičku da mogu igrat novije naslove. Frontierovo kućište uzimam zbog dizajna, a napajanje sam odlučio prodat i od zarade uzet floppy-drive ![]() Lova je ograničavajući faktor pa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
uzmi rađe amd x2 i neku gigabytovu matičnu m55s-s3 u ve milu 580kn i ako želiš neko budget kučište onda samo codegen i naravno uzme dvije gige kingmaxa uz gigabytovu MBO....a di ti je grafička?? i za što ti komp služi???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja bi isao na X2, jefitniji je, AMD690G ima solidnu grafiku, a mislim da je Coconut usporedjivao, nije primijetio razliku izmedju njega i E4300. Ostatak love pospremis u dzep i izvadis kada ces kupovat graficku. Isplatilo bi se pogledat i ovaj case: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=20468 Kvalitetniji je od frrontiera, a mozes zasad i imati njegovo napajanje dok ne kupis jacu grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
grafička je integrirana jer me zasada igre ne zanimaju (još bar godinu dana jer zbog posla nemam kad igrati) a ako poslije bude vremena i novaca upiknut ću neku grafulju. Na obje ploče je AMD690G chipset odnosno integruša koja slovi za trenutno najjaču integrušu dostupnu na tržištu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Codegen je miljama kvalitetniji od Frontiera i drugih jeftikanera. Pogledaj sto 400W model ganja Coconutu. Atha je prije imao codegen 300W i sve mu je sljakalo i OCano. Ima jos primjera... HDD SATA uzmi, kako je Zaramoth rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
gigabyte ds3 best buy po pitanju performanse i overclocking mogućnosti.... www.vemil.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
palo mi je na pamet, ova tvoja je znači favorit, al je li možda moguće za istu cijenu uzet neku ploču koja je možda bolja al nema integrušu(jer ne znam koliko je ova dobra ili loša, stvarno ne znam) i neku naaajjeftiniju grafičku za iste pare? hmmm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Sta si uzeo na kraju? |
|
![]() |
![]() |