![]() |
evo, ovo je konačna dvojba
http://img520.imageshack.us/img520/9899/konfans3.png
Šta vi mislite, isplati li se uzimat Intela ili AMD-a u ovoj konkretnoj situaciji? To su sve komponente koje mislim uzimat, nikakvi dodatni kuleri i slično |
Namjena istih? btw, Frontier je poznat po lošijoj završnoj obradi. Razmisli o Samsung hardovima iz Linksa - i tiši i hladniji od Hitachija.
|
namjena je univerzalna, igre zasad nisu bitne, al RAM je jer ako u dogledno vrijeme htjednem uzet neku grafičku da mogu igrat novije naslove.
Frontierovo kućište uzimam zbog dizajna, a napajanje sam odlučio prodat i od zarade uzet floppy-drive :lol2: glede HDD bitno mi je da bude IDE a takvih zamzunga u linksa nema. Lova je ograničavajući faktor pa... |
uzmi rađe amd x2 i neku gigabytovu matičnu m55s-s3 u ve milu 580kn i ako želiš neko budget kučište onda samo codegen i naravno uzme dvije gige kingmaxa uz gigabytovu MBO....a di ti je grafička?? i za što ti komp služi????
|
Ja bi isao na X2, jefitniji je, AMD690G ima solidnu grafiku, a mislim da je Coconut usporedjivao, nije primijetio razliku izmedju njega i E4300. Ostatak love pospremis u dzep i izvadis kada ces kupovat graficku.
Isplatilo bi se pogledat i ovaj case: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=20468 Kvalitetniji je od frrontiera, a mozes zasad i imati njegovo napajanje dok ne kupis jacu grafu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bilobrkster, zashto HDD mora biti IDE?
|
Codegen je miljama kvalitetniji od Frontiera i drugih jeftikanera. Pogledaj sto 400W model ganja Coconutu. Atha je prije imao codegen 300W i sve mu je sljakalo i OCano. Ima jos primjera...
HDD SATA uzmi, kako je Zaramoth rekao. |
Citiraj:
|
OS X?
Cek onda, onda je najpametnije uzeti Intela i plocu s Intel grafikom jer se s njom OS X najbolje slaze. Sto ne rece odmah.... :) |
Citiraj:
ajd preporuči onda neku dobru a ne preskupu. inače imaš li kakvih iskustava sa samim OS X-om? |
Nemam, samo znam ono sto sam procitao.
Evo ploce iz vemila... MB Gigabyte 965G-DS3, s775, iG965, VGA, DDR II, SATA II, GLAN 821,73 No neka netko pametniji za Intel bolje preporuci ako zna :) |
gigabyte ds3 best buy po pitanju performanse i overclocking mogućnosti.... www.vemil.hr
|
Stvarno ne citas sto pisemo. Kaj integrirka mozda grize?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta si uzeo na kraju? |
jos uvijek nista. cekam snizenje najavljeno za 22.6. :lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:14. |