|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Adsl - nece slike da ucitaje
e ljudi imam adsl T-comov flatrate od 3 mbit.. al neke slike nece uopce da ucitaje, a neke ucita tek nakon par refresova stranice .. dok na poslu paket od 1 mbit radi bez problema.. . do cega bi moglo bit ? ima jos ko takav problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
- mislim da ti nije problem u internetu nego u browseru ako si iskljućio da ti downloada slike ili - možda je stanica s koje se slike skidaju spora
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm sve ostale se normalno ucitaju samo par nece ... znaci nije iskljuceno na brovseru, a neznan zasto bi strancia bila spora ako s brzinom od 1 mbita radi bez problem,a s 3 mbita nece.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() nije ni to |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#13 | |
Premium
|
sss
trenutno ne koristim antivirus jer san tek uzea kompjuter prije tjedan dana pa ga nisan stiga napunit programima,... fireval ne koristim jer ga ima ruter... d linkov... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
hmmm evo sad se to isto zna dogadjat i na poslovnom kompjuteru.. ocito je nesto od strane t-coma.. jel se jos kome dogadja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Probaj isključiti T-Comov firewall, znači kad se logiraš u svoj account, isključiš tamo firewall.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
iskljuceno... je vec otprije... ko zna sta je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
umisto slike bi bia onaj mali crveni x.. al evo sad sve radi ko sat.. a nisam mjenja nikakve postavke ni ista.. a s obzirom da se pojavilo tako i na poslu onda je vjerovatno bilo do t coma.. svejedno hvala na trudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
jok na drugim kompjuterima je radilo.,.. prica mi je drug .. da t com daje neke nove ip adrese i s kojima neki iamju problema pa npr torente neke uopce nemogu skidat.. a meni su te nove ip |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
.
Datum registracije: Jun 2007
|
aha, tak je i meni bilo dok sam bio na t-comu neke ip adrese ti daju da kad odeš vidjeti koja ti je ip adresa nemre se vidit ko ti je isp ili u kojoj si državi, neke adrese 79.xxx. Da da sjećam se. ![]()
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
znaci vec je pocelo stekanje na t-scum-u ![]() ***at ce i njih flat kao i VM mreze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|