![]() |
Adsl - nece slike da ucitaje
e ljudi imam adsl T-comov flatrate od 3 mbit.. al neke slike nece uopce da ucitaje, a neke ucita tek nakon par refresova stranice .. dok na poslu paket od 1 mbit radi bez problema.. . do cega bi moglo bit ? ima jos ko takav problem?
|
- mislim da ti nije problem u internetu nego u browseru ako si iskljućio da ti downloada slike
ili - možda je stanica s koje se slike skidaju spora |
hm sve ostale se normalno ucitaju samo par nece ... znaci nije iskljuceno na brovseru,
a neznan zasto bi strancia bila spora ako s brzinom od 1 mbita radi bez problem,a s 3 mbita nece.. |
nemam više ideja
pričekaj da ti domy_os napiše u 3 riječi što je problem i kao ga riješiti :) |
Da nemaš FF s Ad-blockom?
|
nije ni to
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Koji browser, firewall, antivirus,... koristiš? Kako misliš ne učitava? Što bude umjesto slike? |
meni se to ponekad znalo desavati kada mi je bio upaljen torrent klijent :)
|
Citiraj:
|
joj njubovi..
saban, daj si samo isprazni temp folder i sve pet ;) |
Citiraj:
a vidio sam koliko je puta domy rješio problem jednim linkom ili par riječi |
sss
trenutno ne koristim antivirus jer san tek uzea kompjuter prije tjedan dana pa ga nisan stiga napunit programima,... fireval ne koristim jer ga ima ruter... d linkov...
Citiraj:
|
omg -.-
onda ok.. tvoj komp lol |
hmmm evo sad se to isto zna dogadjat i na poslovnom kompjuteru.. ocito je nesto od strane t-coma.. jel se jos kome dogadja?
|
Probaj isključiti T-Comov firewall, znači kad se logiraš u svoj account, isključiš tamo firewall.
|
iskljuceno... je vec otprije... ko zna sta je :(
|
Nisi gore odgovorio na sva pitanja...
Citiraj:
|
umisto slike bi bia onaj mali crveni x.. al evo sad sve radi ko sat.. a nisam mjenja nikakve postavke ni ista.. a s obzirom da se pojavilo tako i na poslu onda je vjerovatno bilo do t coma.. svejedno hvala na trudu :goood:
|
Prije bih rekao da je do servera na kojem se nalazi ili nalaze te stranice ;)
|
jok na drugim kompjuterima je radilo.,.. prica mi je drug .. da t com daje neke nove ip adrese i s kojima neki iamju problema pa npr torente neke uopce nemogu skidat.. a meni su te nove ip
|
aha, tak je i meni bilo dok sam bio na t-comu neke ip adrese ti daju da kad odeš vidjeti koja ti je ip adresa nemre se vidit ko ti je isp ili u kojoj si državi, neke adrese 79.xxx. Da da sjećam se. :kafa:
|
znaci vec je pocelo stekanje na t-scum-u :D
***at ce i njih flat kao i VM mreze :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:15. |