|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
pixma zamjenske
Pozdrav! Planiram ovih dana kupiti (ne za sebe) canon pixma 4300. Koliko vidim, ponuda zamjenskih tinti je prilično ograničena. Pronašao sam samo Uprint komplet i InkXL (bez PGI) zamjenske tinte po hr dućanima. Firme koje se bave punjenjem spremnika mi nikako ne preporučavaju zamjenske tinte. Ima li itko iskustva sa Uprint ili InkXL zamjenskim tintama i postoji li još koja marka kod nas za p4300? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo da se nadovežem na ovu temu. Mene također mori to pitanje (također imam pixmu 4300) Za tekst/crnu nije problem jer to nije zahtjevno za ispis, no kod fotografija je drugačija stvar. Bio je neki test u bugu nedavno i oni su zaključili da se za imalo skuplje i bolje printere ne isplate zamjenske tinte, možda jedino za tekst, no ukoliko se kupuje pixma 4300, ili nešto u tom rangu onda planiraš ispisivati i fotografije (i na medije). Dobro je što je ovaj Canon dosta ekonomičan pisač, pa se tinte ne moraju toliko često mjenjati (a i ima 5 kanistara, te se mjenjaju naizmjenično) što umanjuje trošak. Također postoje kvalitetne i vrlo loše zamjenske tinte koje mogu uzrokovati začepljenje glave. Možda da netko tko već koristi pixme 4xxx kaže svoja iskustva s zamjenskim tintama (kako za tekst, tako i za slike na foto papiru). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja imam Canon pixmu 4300 i koristim (po prvi puta sad sam mjenjao nakon oho-ho vremena) zamjenske tinte Uprint...i jedino kaj mogu reć je da sam zadovoljan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
molim te reci mi koju boju da kupim i kako je ubacujem da li odozgo sa spricom u rezervar da punim boje i kako da mi se ne pojavljuje ono upozorenje o istrosenosti boje kako da ga resetujem potrosile mi se u boji tinte i sad neznam koje da kupim boje mislim marku jer su ove orginalne skupe 15 eura po komadu kod mene updgorici hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |