|
![]() |
#1 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Ko je bio, bio je. Jedno od legendarnih riječkih mjesta za izlaske se zatvara. Navodno dolaze neki novi ljudi i Lujza će i dalje živiti, ali pitanje ostaje hoće li to biti ona ista stara Lujza. Osobno sam nažalost istu možda i prekasno otkrio, ali svejedno mi je postala omiljeno mjesto za početak svakog subotnjeg izlaska. Pa ako je još netko bio jučer nek se javi ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a gle uvijek ostaje "Kocka" mislim da se tako zove onaj klub u Rijeci ![]() sa oduševljenjem sam kod sebe u kvartu našao birc koji je fakat cool ![]() Nalazi se u Magazinskoj 7 to vam je tamo kada se spustite stepkama sa zapadnog kolodovra..dođete prez Heruc i krenete lijevo..tamo će te vidjeti birc koji se zove "Soba" jako fino uređen (bilijar, stolni nogomet..) dolje je klasičan birc stolci i orkugli stolovi a gore je već malo fancy jer ima par trosjeda i par jako udobnih fotelja..kola je 10kn i piva 10kn.. u petak je bio neki bend koji je svirao rchp i neke svoje stvari..bili su poprilično zanimljivi..mislim da je gitaristu uzor morello iz ratma tj.iz audioslavea...jako zanimljiva muzikica..čak su mi i stihovi ušli u uho ![]() kada smo već kod zatvaranja alternativnih mjesta za izlaske opet se nešto mulja oko toga da će mocvaru zatvoriti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ostaje Booka...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mm..da..valjda je točka ![]() cajke...neka tko što god hoće...ne zanima me ![]() u ostalom zatvaranje močvare je inicirao dragi nam gradonačelnik grada zagreba koji je uložio gro para u hercegovački kampus a smeta mu moćvara jer mena tako velike prihode (ne želim da ovo preraste u politički sukob samo sam htio naglasiti apsurdnost situacije) puno toga nema smisla.. u zagrebu i nije tako katastrofična situacija..ima na gornjem gradu Runa koji je kao i svaki drugi samo kaj na đuboxu ima metala, pračka i još par birceva..recimo dobar zvuk je čist ok ![]() evo recimo danas je koncert od behemotha u močvari ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Da, premalo je dobrih mjesta po gradu ni nemaš cajke i sl. stvari. Nezam za vas al Pračka mi je vjerovatno najbolji birc ikada, uvijek neki koncert, ekipa je super ,stolni nogač i tak, ne volim velika mjesta gdje ljudi ima samo subotom.
![]() |
#7 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
R.I.P. Lujza, nigdje nije stolni nogac i biljar bio kao kod tebe... evo, pustit cu danas malo krvi djevica u in-memorial ritualu... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|