|
![]() |
#1 |
Guest
|
DVD minus-plus, što znači?
Onda, ja ne znam što znači kod dvd prža ono minus, plus? call me stupid, ali ne znam... pa može kratko objašnjenje... a i na što bi trebalo gledat kod kupnje dvd prže... muchos gracias ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
pa znas ono, neki su ljudi Crnci a neki Bijeli! Pa tako je i nastao - i + ! pa ko vise voli crnce neka odabere - a ko voli bijelce nek odabere + ! i tako vam je ta teza nastala! pa ti izvoli sta volis (- +)! meni je drazi - i + zajedno u paketu! znas mjesanci! PA TOLIKO O TOME! zIVJELI ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
inace ti je veca kompatibilnost DVD - nego + btw jeftiniji su mediji a moj pioneer 106d dela, ne puno, ali pocinje po malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ma ne, nemam u planu kupovat, već samo da znam o čemu se radi... a pošto vidim da ste vi stare prdonje neozbiljni, fala ni na čemu.... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
1) - je kompatibilniji od + samo zato kaj je duže na tržištu. 2) pa normalno da su neozbiljni kad si ovu temu mogao naći da si išao na pretraživanje... prožvakali smo ju 1000 puta 3) + i - su jednostavno standardi. nema neke mudrosti niti je ikoji bolji (makar će puno ljudi reći suprotno)... nisu se mogli dogovoriti koji je bolji pa su ostavili oba kao standard i sad svi mlate lovu na tome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A evo izgleda da se sve više proizvođača priklanja + načinu. Čak je i Pioneer nekoć bio žestoko protiv tog standarda, ali ga je tržište natjeralo. Mada i ja snimam uglavnom na - medije zasad.
![]() |
#8 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
mana - standarda je kaj u početku nije bila predviđena za velike brzine čitanja i snimanja. mana + standarda je kaj su Sony i Philips face, pa si ne dozvoljavaju da mi DVD Forum uzima veći postotak od zarade na DVDima od njih, budući da je DVD de facto Pioneerova inicijativa, pa tako i DVD-R. a svo to sranje samo zato jer je Pioneer mnogo brže od njih ponudo svoje riješenje, učinio ga komercijalnim i da radi, kaj njima sa + standardom nije baš uspjelo i trebat će im još vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Uzmeš + i - i pržiš na one koji su povoljniji čitaj jeftiniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemogu disat! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: DVD minus-plus, što znači?
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne bi baš reka' da je 30 godina, ali u svakom slučaju si u pravu. Mada, mislim da će + ovdje ipak odnijeti prednost.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|