|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
12V punjiva baterja i punjač
Ovako, ako tko zna gdje ima za kupiti ili možda ima za prodati, trebam punjivu 12V bateriju (u smislu uloška, ne baterije za osvjetljavanje ![]() Nije bitna toliko veličina baterija, samo da nije veća od 3X4,5V zajedno... Dakle, mora samo biti manja ili možda mrvicu veća od 3 4,5V baterija zajedno... Svrha joj je da zamijeni ove 3x4,5V baterije... Znači, one rade svoj posao odlično, samo nisu punjive... Jakost struje kao na 4,5V bateriji otprilike... Hvala svima unaprijed... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Anyone....??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
u najgorem slucaju 8x AA ili ako ti je vaznija velicina od kapaciteta 8x AAA al to znas i sam ![]() aj ak nadjes nesto javi di i kolko love, mozda ce imeni trebat nes slicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
A da, razmišljao sam i ja o 8xAA, ali našao sam u chipoteci za 80kn akumulatorsku 12V bateriju, i punjač je isto 80kn... Pa sad, mislim da mi je to ipak jeftinije i praktičnije od 8xAA.... ![]() Inače, to mi treba jer sam na bicikl stavio dvije kompjuterske neonke ![]() Drže ove već dosta dugo, ali opet... P.S. Nije ni 160kn puno za nebrojene poglede i čuđenja pri laganom rear wheel drive by-u .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ovako to izgleda s jednom, a stavio sam još jednu na gornju ramu, ali jučer, pa... nisam slikao.... http://img234.imageshack.us/my.php?i...hunder3kl2.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |