![]() |
12V punjiva baterja i punjač
Ovako, ako tko zna gdje ima za kupiti ili možda ima za prodati, trebam punjivu 12V bateriju (u smislu uloška, ne baterije za osvjetljavanje ;)) s punjačem po mogućnosti....
Nije bitna toliko veličina baterija, samo da nije veća od 3X4,5V zajedno... Dakle, mora samo biti manja ili možda mrvicu veća od 3 4,5V baterija zajedno... Svrha joj je da zamijeni ove 3x4,5V baterije... Znači, one rade svoj posao odlično, samo nisu punjive... Jakost struje kao na 4,5V bateriji otprilike... Hvala svima unaprijed... :beer: |
Anyone....???
|
Chipoteka??
|
u najgorem slucaju 8x AA ili ako ti je vaznija velicina od kapaciteta 8x AAA
al to znas i sam :fiju: aj ak nadjes nesto javi di i kolko love, mozda ce imeni trebat nes slicno |
A da, razmišljao sam i ja o 8xAA, ali našao sam u chipoteci za 80kn akumulatorsku 12V bateriju, i punjač je isto 80kn... Pa sad, mislim da mi je to ipak jeftinije i praktičnije od 8xAA.... ;)
Inače, to mi treba jer sam na bicikl stavio dvije kompjuterske neonke ;), pa mi treba 12V... Za sad radi na 3x4,5V (tek za probu), ali kad se to potroši hoću staviti nešto punjivo... Drže ove već dosta dugo, ali opet... P.S. Nije ni 160kn puno za nebrojene poglede i čuđenja pri laganom rear wheel drive by-u .... :lol2: :lol2: |
Ovako to izgleda s jednom, a stavio sam još jednu na gornju ramu, ali jučer, pa... nisam slikao....
http://img234.imageshack.us/my.php?i...hunder3kl2.jpg |
strava
|
Citiraj:
|
lol sta ce tek bit jednog dana kad kupis auto :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |