|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Tagan ili Fortron
Koje od dotičnih uzet, pošto su mi u mogućem cijenovnom rangu. TAGAN 330W, Super Silent, TG330-U01 FORTRON 350W, FSP-60THNP Inače, konfiguracija je: AMD 64 3000+ 1 GB RAM-a Asus matična Radeon 9600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
prije tagan i još je tih,ma gdje češ bolje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
I u Adm-u. Nemojte se iznenaditi kad napajanje dobijete golo, bez pakiranja. Zato im je cijena toliko niža. Inače, psu je mrak - tiho, jako i stabilnih napona. Imao sam par ugradnji u zadnje vrijeme i Fortron PNF was the way to go, i to za cijenu jednog Codegena ili Smartboxa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo ja sam nedavno u agm-u kupio Fortrona PNF 400W.Kosta ti 300kn i definitivan je best buy.Imas cak i moj mali review/thread tu pa pogledaj malo.Isto sam se dvoumio izmedu tagana 420 x-eye polovnog i ovog fortrona i drago mi je sto nisam uzeo tagana.Moja preporuka ti je PNF 350W ili 400W ovisno o tvojim financijskim mogucnostima.IMHO 400W bi trebao bez problema gurati neki C2D stroj s 8800GTS.Moju konfu gura s pol snage ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
fortrona i radit će ti normalno za 212kn dušu dalo, ako i meni radi a imam daleko jaču konf onda ti je zagarantiran da će i tebi šljakat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|