![]() |
Tagan ili Fortron
Koje od dotičnih uzet, pošto su mi u mogućem cijenovnom rangu.
TAGAN 330W, Super Silent, TG330-U01 FORTRON 350W, FSP-60THNP Inače, konfiguracija je: AMD 64 3000+ 1 GB RAM-a Asus matična Radeon 9600 |
prije tagan i još je tih,ma gdje češ bolje
|
A uzmi onda bolje Fortrona,ali PNF.....Jer košta 215kn,daleko se više isplati a ima više snage nego taj Tagan.....A također je jakooo tih!!! :goood:
|
Od ta dva, Fortron.
|
Citiraj:
Ovaj nije isti kao i PNF. To ti znaš, ali ne i antimon možda. Neka pokuša naći PNF jer je jači, a može se lijepo vidjeti je li PNF ili ne kada se pogleda na napajanju iza model na naljepnici. |
Citiraj:
|
A di ima kupit taj PNF. Je li ima u links-a?
|
Ne. Ima u vemilu.
|
I u Adm-u. Nemojte se iznenaditi kad napajanje dobijete golo, bez pakiranja.
Zato im je cijena toliko niža. Inače, psu je mrak - tiho, jako i stabilnih napona. Imao sam par ugradnji u zadnje vrijeme i Fortron PNF was the way to go, i to za cijenu jednog Codegena ili Smartboxa... |
Evo ja sam nedavno u agm-u kupio Fortrona PNF 400W.Kosta ti 300kn i definitivan je best buy.Imas cak i moj mali review/thread tu pa pogledaj malo.Isto sam se dvoumio izmedu tagana 420 x-eye polovnog i ovog fortrona i drago mi je sto nisam uzeo tagana.Moja preporuka ti je PNF 350W ili 400W ovisno o tvojim financijskim mogucnostima.IMHO 400W bi trebao bez problema gurati neki C2D stroj s 8800GTS.Moju konfu gura s pol snage :D
|
Thx ljudi, znači Fortron PNF.:chears:
|
Citiraj:
|
@Powered by Intel
Upalo mi nesto u oci :D....Ne smijes imati toliki potpis......stavi konfu u "Moj komp"..... ;) |
fortrona i radit će ti normalno za 212kn dušu dalo, ako i meni radi a imam daleko jaču konf onda ti je zagarantiran da će i tebi šljakat..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:02. |