|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Di je tih 9gb?
Imam jednu particiju od 19.5gb, piše da ima slobodno 500mb, ali ja nigdje ne vidim 19gb, kad se sve zbroji to je 10ak gb ukljućujući hiden fajls i sl. Kako to riješiti, bez formatiranja jer je to jednostavno neprihvatljivo trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
System Restore? Show hidden, system, protected files/folders? Hibernacija? Page file? Disk check? Recycle Bin? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pucanj na sljepo nero ostavio image dvda ? ili cak dva ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mozda ali jednom-dva puta sam i ja na to bio prisiljen, podaci jednostavno nisu postojali a mjesta nije bilo. a malo sam predugo u ovome da bi mi nesto promaklo tek tako. vjerujem da je do neke greske u MFTu i da ostane zapisano da je prostor zauzet ali bez entrya o tome tko i sto zauzima isti. mozda postoji bolji nacin da se to rjesi ali kada ti se zuri format je najlaksi. pogotovo na ovako malim particijama gdje ono sto ti treba prebacis za par minuta na druge particije, bacis format i sve vratis a jos si uspjeo u isto vrijeme pogledat omiljenu seriju na TVu.....dakle, bez gnjavaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerujem da će pomoći chkdsk x: /p /r iz recovery conzole...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|