![]() |
Di je tih 9gb?
Imam jednu particiju od 19.5gb, piše da ima slobodno 500mb, ali ja nigdje ne vidim 19gb, kad se sve zbroji to je 10ak gb ukljućujući hiden fajls i sl. Kako to riješiti, bez formatiranja jer je to jednostavno neprihvatljivo trenutno.
|
System Restore? Show hidden, system, protected files/folders? Hibernacija? Page file? Disk check? Recycle Bin?
|
pucanj na sljepo nero ostavio image dvda ? ili cak dva :) meni se desilo jednom
|
Ako si brisao puno podataka u zadnje vrijeme, a nisi ispraznio rb, onda ti neće prikazati koliko imaš slobodnog mjesta ako ne isprazniš... tek ti onda pokaže... možda je to...:stoopid:
|
zašto mislite da sam tolika njubara, nisam neki expert, ali znam osnovno. znači ništa od pomoći? a onda format sljedi, i spojit ću particije
|
bespotrebni format !
|
Pogledao si System Restore i System Volume Information
meni je tu par puta bilo po par giga |
Citiraj:
vjerujem da je do neke greske u MFTu i da ostane zapisano da je prostor zauzet ali bez entrya o tome tko i sto zauzima isti. mozda postoji bolji nacin da se to rjesi ali kada ti se zuri format je najlaksi. pogotovo na ovako malim particijama gdje ono sto ti treba prebacis za par minuta na druge particije, bacis format i sve vratis a jos si uspjeo u isto vrijeme pogledat omiljenu seriju na TVu.....dakle, bez gnjavaze :D |
Vjerujem da će pomoći chkdsk x: /p /r iz recovery conzole...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |