|
![]() |
#1 |
Visok,zgodan,plav...
Datum registracije: Mar 2007
|
Pomagajte oko napajanja
Problem je sljedeći.... Ubrzo mislim nabavit neke nove komponente i trebat će mi novo napajanje jer trenutno imam neki no name 400w pa mi to neće bit dosta...tako kažu... Trenutno u kompu imam Amd Athlon X2 4200+ Ati 1600 pro 2x512 rama Dva diska jedan od 160 i jedan od 320 GB Ovaj ram mislim maknut(prodat) i kupit 2x1 GB i maknut(prodat) ![]() Zanima me kolko mi je W treba za tu novu konfiguraciju i koje je napajanje najbolje i najtiše...vrlo je bitno da je tiho.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisi naveo koliko misliš dati za napajanje... Neka sredina (po pitanju tišine i snage), po meni, bi bio Silverstone Element 500w za 579kn u Borgu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš ovdje kaklulator pa vidi koliko W i A trebaš http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63844 a što se tiće CM430W to će ti biti dovoljno za tvoj komp BTW definiraj što je tebi ''previše'' para, nekome je 400kn previše para a nekome je 1400kn previše para ![]()
![]() |
#6 |
Visok,zgodan,plav...
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo odlučio sam se za napajanje CoolerMaster-a 430 W iz ADM-a za 420 kuna a memoriju ću uzet Kingmax-a dvije pločice po 1 GB 667Mhz koji dodu 319 kuna u Ve-milu ![]() Kada stavim ove nove komponente imat ću stare viška. Napajanje je no name 400 W i 2x 512 rama 667Mhz(DDRII)! Kolko bi mogao dobit za memoriju a kolko za napajanje!!! Komponente su od 12mj. prošle god! Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|