|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bilo ti je i vrijeme. Drugi put cu ti ja doci napraviti diverziju i nesto kratko spojiti pa da imas alibi za nabavku novog hardvera ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Bah, pa samo 2 godine je stara, i još sve vrti kako treba. Trenutno sam stavio 12cm vent da puše po njoj i nikad hladnija nije bila, 44C GPU i 38C ram pod full opterećenjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
nist ne kuzim... em je naslov sj, em nisi opiso nista pod milim bogom... jel ti rikno samo kuler ili cijela grafa? ak je samo kuler, ja osobno ne bi mijenjao. ipak je to jos ok grafa. radije bi cuvo pare za novu konfu.
![]() |
#6 |
Propali Amigaš
|
Pa piše, samo cooler. Ali nemam pojma koji paše na nju, Asus ima običaj raditi nestandardna rješenja. Ovo je dotična: http://www.asus.com/products4.aspx?l...00&modelmenu=1 Problem je i što je moguće da je otišla elektronika koja kontrolira cooler, a ne sam cooler (makar je to malo vjerojatno, ali ne bi bilo zgodno dati 200kn za Zalmana koji onda ne bi radio). Ima netko iz Zadra ili okolice koji ima jednog viška za prodati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
kupiš zalmana koji se ne spaja na nikakvu "elektroniku" vec ima svoj izvor struje koji vuche direkt sa molexa iz napajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
I ja bih također bolje kupio Zalmana za cca 150kn jer može ta grafa još uvijek vrtit današnje igre....A onda bih za kojih pola godine uzeo neku DX10 grafulju(bit će jeftine onda ![]()
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
|
Kupio Zalmana danas, samo što je u Zadru 220kn. Sviđa mi se kako se jednostavno montira, jedini problem je što zauzme 3 slota ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja svog VF700Cu uvjek držim uštekanog u ploču. I prije sa XL-kom i sad sad AIW. Radi super.
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|