![]() |
QQ, crkao cooler na Asus EAX 800XL
Izgleda došlo vrijeme za novu grafičku. Ima netko nešto loše za reći o Gigabyte 1950 PRO prije nego bacim novce?
|
Bilo ti je i vrijeme. Drugi put cu ti ja doci napraviti diverziju i nesto kratko spojiti pa da imas alibi za nabavku novog hardvera :roller:
|
Ako je ona što ima gore vf700 što loše reči. U svakom slučaju odlična VGA. I ime teme ti nije najbolje... :lol2:
|
Citiraj:
|
nist ne kuzim... em je naslov sj, em nisi opiso nista pod milim bogom...
jel ti rikno samo kuler ili cijela grafa? ak je samo kuler, ja osobno ne bi mijenjao. ipak je to jos ok grafa. radije bi cuvo pare za novu konfu. |
Pa piše, samo cooler. Ali nemam pojma koji paše na nju, Asus ima običaj raditi nestandardna rješenja.
Ovo je dotična: http://www.asus.com/products4.aspx?l...00&modelmenu=1 Problem je i što je moguće da je otišla elektronika koja kontrolira cooler, a ne sam cooler (makar je to malo vjerojatno, ali ne bi bilo zgodno dati 200kn za Zalmana koji onda ne bi radio). Ima netko iz Zadra ili okolice koji ima jednog viška za prodati? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja bih također bolje kupio Zalmana za cca 150kn jer može ta grafa još uvijek vrtit današnje igre....A onda bih za kojih pola godine uzeo neku DX10 grafulju(bit će jeftine onda :)) i na nju montirao Zalmana....Naravno,aku bude odgovaralo...
|
Kupio Zalmana danas, samo što je u Zadru 220kn. Sviđa mi se kako se jednostavno montira, jedini problem je što zauzme 3 slota :respekt:
|
Ja svog VF700Cu uvjek držim uštekanog u ploču.
I prije sa XL-kom i sad sad AIW. Radi super. |
Baš sam se pitao zašto ima 3 žice. Znači trećom se može kontrolirati broj okretaja?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |