|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Opet preporuka ;)
Pozdrav ljudi, evo "tlacio" sam vas vec davno za preporuku napajanja, i dobio savjet za seasonica 380w koji san i bio narucio... E tu krece prica, maticna mi se spalila, odjavio narudzbu, pa je uspio nekak sklepat i opet narucio to napajanje. Ceko san 2tj. da dode da bi nakraju ispalo da su ga povukli iz prodaje (tj. nedrze ga vise, a ja mogu samo na faksu na net, a tu san rijetko ![]() ![]() Opet mi bila riknula maticna i tek sad nabavio novu maticnu... Eto, sad me zanima dali bi mi drzao Fortron 350W moju konfu? Nemislim ga nadogradivat u skorije vrijeme, eventuanol neku bolju graficku... Ako nece drzat Fortron, moze neko napajanje do 400kn al da je tiho, glavni razlog mjenjanja sadasnjeg napajanja... Thanx unaprijed... ps: neznam kad cu opet moc na net, pa bez ljutnje ako neodgovaran neko vrijeme ![]()
![]() |
#2 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ostavi si fortrona, ne treba ti ništa jače!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Onda cu ga uzet, samo procito sad na forumu da bi links trebo dobit seasonica 380W, pa mozda pricekan i uspijem ga ulovit iz 3 puta ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fortron 350W PNF bi držao, THN seriju nebi uzimao a ako imaš 400kn nadodaj još 45kn i uzmi CoolerMaster 430W u Linksu
![]() |
#6 |
Rocker
|
A tagan 380 w, frend ga uzel za c2d konfu e4300 i radi, i tih je ko i moj seasonic s12 430w
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
a nekako mi problem dat tih 450kn za napajanje samo zato jer ovo sadasnje san platio kojih 750kn prije 1.g., a sada ga nemogu prodat ni za 350 kn s još 12 mj. garancije, pa bi uzo neko osnovno, da radi i da je tiho ![]() ako uspijem ga prodat, uzet cu CoolerMaster 430W, samo bi jos uzo neku ok wifi karticu pa pokusavam to dvoje strpat u ograničeni budžet...
![]() |
#10 |
Moderator
|
Seasonic je tiši, efikasniji i kvalitetniji ali je i 200kn skuplji ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
evo bas gledam da uzmem neko tiho napajanje - zapeo mi je za oko seasonic ali nema 380w (430w mi je i skupo i nepotrebno jer nemam neku jaku konfu).. a ovu subotu je u linksu akcija za taj tagan 380w.. jel ima jos netko iskustva s doticnim napajanjem - i ako ga moze usporediti s coolmaster 430w ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
čuj u slabijoj konfi bit će poprilično tih CM je snažniji ali ako imaš prosječnu konfu i Tagan 380W je dosta Tagan je nešto tiši, ali i dosta slabiji. Ako imaš novaca uzmi ga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|