![]() |
Opet preporuka ;)
Pozdrav ljudi, evo "tlacio" sam vas vec davno za preporuku napajanja, i dobio savjet za seasonica 380w koji san i bio narucio...
E tu krece prica, maticna mi se spalila, odjavio narudzbu, pa je uspio nekak sklepat i opet narucio to napajanje. Ceko san 2tj. da dode da bi nakraju ispalo da su ga povukli iz prodaje (tj. nedrze ga vise, a ja mogu samo na faksu na net, a tu san rijetko :D) bez da mi je itko javio iz linksa, veliki minus za njih kod mene :Machineg: Opet mi bila riknula maticna i tek sad nabavio novu maticnu... Eto, sad me zanima dali bi mi drzao Fortron 350W moju konfu? Nemislim ga nadogradivat u skorije vrijeme, eventuanol neku bolju graficku... Ako nece drzat Fortron, moze neko napajanje do 400kn al da je tiho, glavni razlog mjenjanja sadasnjeg napajanja... Thanx unaprijed... ps: neznam kad cu opet moc na net, pa bez ljutnje ako neodgovaran neko vrijeme :respekt: |
ostavi si fortrona, ne treba ti ništa jače!
|
Onda cu ga uzet, samo procito sad na forumu da bi links trebo dobit seasonica 380W, pa mozda pricekan i uspijem ga ulovit iz 3 puta :)
|
Fortron 350W PNF bi držao, THN seriju nebi uzimao
a ako imaš 400kn nadodaj još 45kn i uzmi CoolerMaster 430W u Linksu |
ako je 400kn neki ravni limit ja bi uzeo chiefteca u hgsrotu, 450W. klasika 1x 12cm vent, prilicno tiho. frendu tjera bez problema dosta jacu konfiguraciju od tvoje
|
A tagan 380 w, frend ga uzel za c2d konfu e4300 i radi, i tih je ko i moj seasonic s12 430w
|
dobar je ali ja bi radije imao snažnije napajanje za samo 45kn više ;)
|
a nekako mi problem dat tih 450kn za napajanje samo zato jer ovo sadasnje san platio kojih 750kn prije 1.g., a sada ga nemogu prodat ni za 350 kn s još 12 mj. garancije, pa bi uzo neko osnovno, da radi i da je tiho :)
ako uspijem ga prodat, uzet cu CoolerMaster 430W, samo bi jos uzo neku ok wifi karticu pa pokusavam to dvoje strpat u ograničeni budžet... |
Citiraj:
- CoolerMaster 430W ili - Seasonic 430W (380W). Hvala ! |
Seasonic je tiši, efikasniji i kvalitetniji ali je i 200kn skuplji ;)
|
Citiraj:
evo bas gledam da uzmem neko tiho napajanje - zapeo mi je za oko seasonic ali nema 380w (430w mi je i skupo i nepotrebno jer nemam neku jaku konfu).. a ovu subotu je u linksu akcija za taj tagan 380w.. jel ima jos netko iskustva s doticnim napajanjem - i ako ga moze usporediti s coolmaster 430w ? |
čuj u slabijoj konfi bit će poprilično tih
CM je snažniji ali ako imaš prosječnu konfu i Tagan 380W je dosta Tagan je nešto tiši, ali i dosta slabiji. Ako imaš novaca uzmi ga ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |