|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koja Maticna od navedenih ?
Ovako, prijatelj namjerava uzet neku od ovih maticnih DS4 , P5B deluxe , bad axe2 , i sad tu je dilema koja je o tih najbolji clocker jer misli clokat proc od pocetka . proc je E6400, ja mislim da je bad axe2 , to sam mu i reko al me zanimaju vasa misljenja , unaprijed hvala
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Bilo je govora o tome, pogledaj malo na forumu, ima barem desetak tema i diskusija... Da ne bi bilo "nemogu nač'" http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64891
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako ima diskusija novijeg datuma postaš tamo, ne otvaraš novu temu, osobito ne ako se nalazi odmah na prvoj stranici ista tema ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
uzmi onu koja ti najbolje izgleda.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Moja preporuka - Intel Bad Axe 2 - fsb na 470 bez problema, što će u kombinaciji sa E6400 (x8 množitelj) biti i više nego dovoljno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Pogledaj malo rezultate od drugih.(XS forum) ![]() Dalje pitanje je stabilnosti na tom FSBu. Isto tako grijanje 975x čipseta na tom FSBu je puno veće nego kod 965. Ima mnogo razloga zašto bi ja uzeo 965. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
gle, grijanje na tom fsb nije nista vece nego na 430mhz s max dignutom voltazom (1.75V), a to big typhoon rjesava s lakocom sa propuhom koji radi po hladnjaku koji je sam po sebi ogroman i vrlo dobro odvodi toplinu. Ploca se uopce ne pregrijava! Al rado bi ju zamjenio za jednu quadGT ![]() Volio bi kad sredim kuciste jednog dana nabavit e6300 da probam dokle to sve stabilno zaista ide (mozda do tad i bios za plocu srede pa ne moram nabavljat proc drugi, hehe)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|