![]() |
Koja Maticna od navedenih ?
Ovako, prijatelj namjerava uzet neku od ovih maticnih DS4 , P5B deluxe , bad axe2 , i sad tu je dilema koja je o tih najbolji clocker jer misli clokat proc od pocetka . proc je E6400, ja mislim da je bad axe2 , to sam mu i reko al me zanimaju vasa misljenja , unaprijed hvala
|
Bilo je govora o tome, pogledaj malo na forumu, ima barem desetak tema i diskusija...
Da ne bi bilo "nemogu nač'" http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64891 |
A može i jako dobro poslužiti tražilica...;)
|
ma znam za sve to al me zanima posto se pise o tim maticnim pa ono reko ajd . nema zamjerke molim vas.
|
Ako ima diskusija novijeg datuma postaš tamo, ne otvaraš novu temu, osobito ne ako se nalazi odmah na prvoj stranici ista tema ;)
|
p5b delux jer ide lagano, bez muke na visok FSB što će tom procesoru odgovoarat. Ako će ga držat na defaultu onda bad axe 2
|
ma proc ide odma gore do vrha :)
|
P5B delux bez razmišljanja.
|
uzmi onu koja ti najbolje izgleda.... :p
|
Moja preporuka - Intel Bad Axe 2 - fsb na 470 bez problema, što će u kombinaciji sa E6400 (x8 množitelj) biti i više nego dovoljno...
|
slazem se sa razerom, al sto se e6400 tice, za 4 dana izlazi e6420 i kostat ce isto, a manje nego sada, tak da zbilja nema smisla kupit e6400 sad
|
a ja sam siguran da će se za tih 470 pošteno pomučit :)
|
|
Pogledaj malo rezultate od drugih.(XS forum) :)
Dalje pitanje je stabilnosti na tom FSBu. Isto tako grijanje 975x čipseta na tom FSBu je puno veće nego kod 965. Ima mnogo razloga zašto bi ja uzeo 965. |
gle, grijanje na tom fsb nije nista vece nego na 430mhz s max dignutom voltazom (1.75V), a to big typhoon rjesava s lakocom sa propuhom koji radi po hladnjaku koji je sam po sebi ogroman i vrlo dobro odvodi toplinu. Ploca se uopce ne pregrijava! Al rado bi ju zamjenio za jednu quadGT :)
Volio bi kad sredim kuciste jednog dana nabavit e6300 da probam dokle to sve stabilno zaista ide (mozda do tad i bios za plocu srede pa ne moram nabavljat proc drugi, hehe) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |