|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
THERMALTAKE Tide Water vodeno za grafu ?
zanima me jel valja ovo vodeno za grafu a grafa je gigabyte 8800 gts 640mb , i takodjer me zanima jel dobro 3d galaxy 2 vodeno hladjene za cpu . inace je iz hgspota to ,
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
a mene zanima jel ide na moju grafu... iako IMO je malo previse para za vodeno "grafa only".
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
...mogućnošću prilagođavanje brzine vrtnje između 1700 i 3000 okr/min. Prema specifikacijama proizvođača, pri najvišoj brzini ventilator proizvodi do 19dB što bi bilo zgodno provjeriti i u praksi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a da malo je dosta para za tak nes jer ima onaj blue eye od gigabyte isto i on me zanima cito sam da je dosta dobro al me zanimaju misljenja ljudi ovdje ako neko ima il je cuo od nekog
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Taj Gigabyte BlueEye ima TomRi...i meni se čini interesantan taj cooler, a i ne košta nešto pretjerano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Da ali za 8800 seriju treba Thermalright HR-03 Plus kojeg jos nema kod nas. Trebali bi doc jos Coolermaster CoolViva Pro te Accelero Xtreme slika 1 Accelero Xtreme slika 2 Mjenjao sam kod frenda pastu na grafi i wtf sta je ovo ? ![]() Kao nekakvi mali cipset . Pa i to bi trebalo hladiti također ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skinuli smo nekih 10 C, tj prije nekih 75 sad 65 u loadu ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 18.04.2007. u 19:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|