![]() |
THERMALTAKE Tide Water vodeno za grafu ?
zanima me jel valja ovo vodeno za grafu a grafa je gigabyte 8800 gts 640mb , i takodjer me zanima jel dobro 3d galaxy 2 vodeno hladjene za cpu . inace je iz hgspota to ,
|
a mene zanima jel ide na moju grafu... iako IMO je malo previse para za vodeno "grafa only".
|
...mogućnošću prilagođavanje brzine vrtnje između 1700 i 3000 okr/min. Prema specifikacijama proizvođača, pri najvišoj brzini ventilator proizvodi do 19dB što bi bilo zgodno provjeriti i u praksi...
:lol2: |
a da malo je dosta para za tak nes jer ima onaj blue eye od gigabyte isto i on me zanima cito sam da je dosta dobro al me zanimaju misljenja ljudi ovdje ako neko ima il je cuo od nekog
|
Taj Gigabyte BlueEye ima TomRi...i meni se čini interesantan taj cooler, a i ne košta nešto pretjerano...
|
i meni je interesantan al me malo vise zanima ovaj TT masivniji je veci opako izgleda :)
|
Bolje hladi Thermalright HR-03 od tih vodenih.
|
Citiraj:
Trebali bi doc jos Coolermaster CoolViva Pro te Accelero Xtreme slika 1 Accelero Xtreme slika 2 Mjenjao sam kod frenda pastu na grafi i wtf sta je ovo ? ![]() Kao nekakvi mali cipset . Pa i to bi trebalo hladiti također ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skinuli smo nekih 10 C, tj prije nekih 75 sad 65 u loadu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |