|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Windows blinds se zove (ili tak nekako)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Za takve stvari www.tgtsoftware.com (njihov Style XP MORAŠ imati za bilo koju besplatnu(ili svoju) temu) www.stardock.com programi za šminkanje P.S moram svoj ispucat desktop Pogledati obavezno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
Super je desktop, da nisam videl ikonicu internet explorer mislil bi da je linux...
__________________ |
![]() |
#8 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#9 |
Head Of The Radio
|
@Horza pa Style XP je najjednostavnije odabrati jer on sam sredi "tu" datoteku a i dobiješ par skinova uz njeg.Inače skin ti je odličan sam preveć ikona(viš kak je moje sve lijepo organizirano(k'o sat)) dobro možda ti tak voliš ali to nije po mom ukusu(mislim na broj ikona skin je odličan) @MadBoy pa sam promijeni temu i ne vidim u čem je problem??? @Veky is my men jednostavno i pregledno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
|
Eh sada (molim boga da se ne naljuti netko od moderatora al hoće ![]() ![]() ![]() P.S ak netko od moderatora poželi zatvoriti ovu temu nek samo obriše moj post ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
što se tiče tema, ne bih se složio za uxtheme jer mi je kompić nabrzaka složil exe koji to skopira i resetira stroj... i teme se odabiru normalno, a stylexp mi ne zauzima dragocjenu memoriju. nego super su vam deskovi, a za moje brdo ikona postoji razlog. mrzim ikone na desku. na poslu nemam nijednu, nego sam donedavno i doma i @work furo onak još jedan taskbar s lijeve strane (bez texta, male ikone, autohide) i u njemu sve to. ali doma mi to kolje kompjutor dok se diže, ali i u radu, tak da sam ih ovak stavil na desk. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|