![]() |
ST theme u Windowsima
kako napraviti theme u windowsima da bude kao na star trek konzolama (zaboravio sam kako se zove)
samo skinut file sa neta (za display properties->themes->browse) ili s nekim proggyem tnx |
Windows blinds se zove (ili tak nekako)...
|
postoji program za win95/98/ME... zove se z-desk
|
1 privitaka
Za takve stvari
www.tgtsoftware.com (njihov Style XP MORAŠ imati za bilo koju besplatnu(ili svoju) temu) www.stardock.com programi za šminkanje P.S moram svoj ispucat desktop Pogledati obavezno:D |
1 privitaka
stipe zakon ti je desk... ali jedna stvar... NE MORAŠ IMATI STYLEXP niti ništa takvo za neku temu. treba ti samo uxtheme.dll
(ne onaj koji imaš u vindozima nego onaj patchani) vidiš? :beer: |
Super je desktop, da nisam videl ikonicu internet explorer mislil bi da je linux...
|
1 privitaka
Da li se može samo Taskbar promjenit?
Meni samo treba da je on crven tako da mi se uklopi sa wallpaperom :D |
|
@Horza pa Style XP je najjednostavnije odabrati jer on sam sredi "tu" datoteku a i dobiješ par skinova uz njeg.Inače skin ti je odličan sam preveć ikona(viš kak je moje sve lijepo organizirano(k'o sat)) dobro možda ti tak voliš ali to nije po mom ukusu(mislim na broj ikona skin je odličan)
@MadBoy pa sam promijeni temu i ne vidim u čem je problem??? @Veky is my men jednostavno i pregledno |
Eh sada (molim boga da se ne naljuti netko od moderatora al hoće:D ) gdje postoji "Nešto:D " što omogućuje rad ObjectBar-a nakon 30dana jer orginalnog ne mogu nabaviti(što bih svakako učinio:p )
P.S ak netko od moderatora poželi zatvoriti ovu temu nek samo obriše moj post:D |
Citiraj:
što se tiče tema, ne bih se složio za uxtheme jer mi je kompić nabrzaka složil exe koji to skopira i resetira stroj... i teme se odabiru normalno, a stylexp mi ne zauzima dragocjenu memoriju. nego super su vam deskovi, a za moje brdo ikona postoji razlog. mrzim ikone na desku. na poslu nemam nijednu, nego sam donedavno i doma i @work furo onak još jedan taskbar s lijeve strane (bez texta, male ikone, autohide) i u njemu sve to. ali doma mi to kolje kompjutor dok se diže, ali i u radu, tak da sam ih ovak stavil na desk. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |