|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
In Car > LG LAC-M5600 MP3 + USB
http://www.lge.com/products/model/de...ac-m5600.jhtml Output: 50 W x 4 Ch (MAX) ![]() 7 Set EQ ![]() ![]() MP3/WMA/CD-R/RW Playback ![]() Full RDS AM/FM Tuner ![]() Preset Memory: 24 EA Color Display CD-Text MP3 ID3/WMA Tag Display Line-out Remote Control USB Host Opasno sam zagrizao za ovo cudo, na akciji u WTC Rijeka dodje 800kn, poznanik ga je jucer uzeo, malo smo testirali, jako fino radi, USB ocitava u roku od odmah, podrzava do 32GB stickove, do 255 foldera odnosno 999 mp3 datoteka. Pretrazivanje je jednostavno, po mapama ili datotekama. Samo - LG? Nisam jos cuo da je netko korisnik istih za automobile, ima li tko kakva iskustva, preporuke...? Ako cujem sto pozitivnoga, danas je ovaj uredjaj moj. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali ne ide ti to u onu tvoju plavu raketu... LG će vrijediti više nego cijeli auto! Ne gine ti kupnja novog auta. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
to da imamo sta slušat za u ZG ![]() mislim sta se tiče mogućih problema (nedaj bože), sva ta elektronika, ma kako se zvala, uglavnom izlazi iz istih tvornica... tako da... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
sta god uzmes bit ce ok, no svejedno ne mozes ocekivati chuda od obicnog cd playera, ja sam sebi uzeo JVC KD-G521 za golfa i stavio naprijed 2x10cm obične pioneer zvučnike na kojima sam smanjio bass do kraja, a na zadnju tablu stavio ovalne Mac Audio Premium sa 2x170 rmsa koje taj cd player ne moze tjerati punom snagom, to se najbolje vidi kada prebacim da svira samo jedan mac audio, onda ima puno jachi bass nego kada rade oba, jer cd player ne moze isporuciti dovoljno snage. Onda sam uzeo od frenda Pyle 4x100W pojachalo i na njih spojio Mac Audio i mali magnatov sub, i mogu rechi da trese dosta dobro, i nema distorzije zvuka. Nema ti bas puno razlike u tom cijenovnom rangu (600-900kn) u kvaliteti zvuka, tako i da uzmes ta LG neches pogrijesiti, jer manje vise svaki CD player je qurac bez pojachala, makar i nekog loshijeg Preporucio bi ti da si uzmes neki kvalitetniji prednji system jer ti osim toga fali jedino sub i pojachalo, meni su npr sad ovi Mac Audio viska, jer sam i njima smanjio bass bo kraja, jer sub i ovako dobro trese, kad odvrnem do kraja, jadan golf se cijeli trese, strah me da ne pogubim dijelove negdje, treba ga dampirati ![]() eto toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ovisi sta zelis od playera,ako samo radi usba,go for it...gledaj samo kolko je garancija....i kakva je servisna mreza....imas i nekih kenwooda sa usb,po dosta popularnim cijenama,sad koliki si kenwood fan,to je stvar osobnog iskustva navedenom markom,ako nisi zahtjevan sto se muzike tice,uzmi si ga jer za te novce bolje neces mozda niti naci....ali pazi se,jer to te kasnije povuce da nisi ni svjestan,uzmes player,pa zvucnike pa pojacalo,pa onda opet neki bolji player,pa ovo,pa ono....pa da se ne zeznes....ako imas neki stariji auto,samo vodi racuan da ti neko me mazne to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#10 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Definitivno, meni tj. mojim starcima su provalili u Bravu tako što su razbili staklo i pokušali iskopati radio van. Sa šarafcigerom (!)... Uspjeli su odnjeti samo masku, player su malo oštetili, ali svejedno nova maska dođe 350 kn. Ostalo nisu dirali niti vadili ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Do 1000kn ti je to sve isto. Biras onog koji ti ljepse izgleda ![]() A golfa obit... pa svog sam par puta morao obit jer sam zaboravio kljuceve unutra ![]()
![]() |
#13 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ja se isto slažem da su playeri do 1000kn po kvaliteti svi isti, tako da će ovaj poslužiti. Bit će ti to najblještavija komponenta u autu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() A evo jos jedan primjer koliko je lagano otkljucati tudjeg golfa ![]()
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 15.04.2007. u 15:04. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|