|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
x2 3600+ skalpiran
Eto narode,lagano ko perce, kao i on kad mu skines kapu sa glave... cooler je alaminijski iz boxa, pa je nalego na plastiku na ploci,e sad moram smisliti kako ga ohladiti...a da ga neokrnjim.. slika je sa pastom, pa se nevidi bas proc..al je dosta velik.. pozz Zadnje izmijenjeno od: Shuky. 03.04.2008. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad barem znam kako razmazat pastu ![]() Mada, x2 3600+ se stvarno smiješno malo grije i iskreno se nadam da ćeš opovrgnuti moje riječi kada velim da buš dobil 3-4°C manje temp. nego sa HS-om ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Yap, tako je. Kod AMD-a nije problem skinuti HS zato što je kontakt ostvaren termalnom pastom, dok kod Intela neki procevi kao da imaju HS zalemljen na jezgru ![]() Ali da je jezgra velika, istina. Ipak su unutra dvije jezgre.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
zalemljen pod navodnicima ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ma može preski i više od 85c
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
da istina je da se jako malo grije,no vidit cemo kad nakacim freezera pro danas,kako dise mali...a tek da mu vodu pustim, onda cemo zapjevati.. pasta je ona silver, koja se tesko skida sa prstiju...valjda je ta najbolja,samo tu imam,dolazila je u kutiji sa titan d3tb collerima.. Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium moderator
|
Možda bi čak i uspio preživjeti jer to je "non operating" stanje, kad procesor nije pod naponom i može podnjeti više temperature. Citiraj:
![]() Hmmm...nekako mi je sumnjiva kvaliteta te termalne paste koju dobiješ sa Titanovim hladnjacima. Mislim da je "prava" AS Silver bolja ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
a gdje je ima za kupit? i cijena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze, moze ![]() Kaj se lema tice, mislim da su inteli imali hs zalemljen (konkretno mmx 100). Nedavno sam ga "rastepal" i moguce ga je odlemiti, ali lem ima karateriistike takve, da je otopljen kad se drzi vrh lemila na njemu, a cim se malo pomakne, lem se istog trena stvrdnjava.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
jel ga nisi dosta zagrio, mislim okolinu..kad sam ja radio water blok od 300 grama(cca) a mozda i pola kile,prvo sam ga dobro fenom ugrio pa onda lemio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium moderator
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ima li tko everest ali da nije trial,dakle full verzija., neki link ili slicno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
hoces li mi poslati na mail? naime ,proc radi na 2,8Ghz na 1,5V sa freezerom pro..ovako skalpiran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
nista od slikice,tek sutra... dali znate da li je ihs nacinjen od bakra, ono cistog bakra...?kao recimo i bakreno podnozje od freezera.. malo sam ga zagrebao i crveni se... molim cinjenice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
svi heatspreaderi su od bakra... samo su prekriveni... moj vise nije sivi nego crveni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
he,he. jos nekad davno sam šmirglao celeron 300A.... ![]() tako je od bakra je..malo sam ga zasmirglao sastrane.. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|