|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
e ovoj je super vijest
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima možda ko kakvu informaciju kada bi trebali počet i program na HD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Nemam tu informaciju ali ocigledno je da je HRT pretekao Novu. Nova je najavila prije 2 mjeseca da je spremna prikazivati svoj program u visokoj rezoluciji, dok HRT nije nista najavio pa je na ovaj nacin postigao laganu prednost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
sad ce konacno i imat smisla kupit widescreen telku te prec na dvb-t. ali brijem da ce se u hd-u (pravom) pustat vjerojatno samo dnevnik i vijesti kaj snimaju izravno a sve ostalo ce samo prekodirat u HD sto ce izgledat koma. jer sumanjm da imaju bogatu kolekciju HD programa negdje u arhivi :-( p.s. ako nis drugo bar se pokrenulo konacno!
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
čuj, sve novije produkcije, velika većina sportskih prijenosa i tako to ima u HD-u... samo je pitanje kad ce ovi pocet emitirat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel zna netko kad će to biti za osijek i ostale gradove dostupno?
![]() |
#17 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel se to hvata normalnom antenom ili dvb-t reciverom... Pošto imam 42" LCD ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DVB-T-om, piše ti na linku sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
@mat - jesi siguran da ti tuner podrzava HDTV? Vjerojatno ce prvo krenut sa dnevnikom i vijestima pa onda sportom u HD, pa tek onda kasnije mozda uleti neki film ili serije. A nevjerujem da ce se bas tako brzo prosiriti HD "signal" po HR, niti je bas jeftino a vjerujem da je jos uvjek jako mal broj ljudi koji imaju HDTV tuner. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidim da mi je signal nekako u zadnje vrijeme u Umagu jači. Prije se borio sa 64%, pa pred 2 tjedna na 78% pa odjednom na 92% i sad danas prvi pu 100%. A nisam ni taknuo antenu pola godine... Moguće da pojačavaju signale isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Svi vi koji pokusavate uhvatiti signal svojim zemaljskim resiverima gubite vrijeme jer vam za prijem treba zemaljski resiver s dekoderom HDTV signala, a cisto sumnjam da ga tko ima, barem za sada......Ma ionako nista ne gubite, ako se moglo cekati ovoliko dugo u odnosu na ostatak Europe, a HTV nas je iznenadio ovom informacijom, dakle bez nadanja skorog pocetka emitiranja, onda se mozemo strpiti jos neko vrijeme, jer se za šada eksperimentalnim emitiranjem prijazuje samo "flora i fauna", a prave stvari nas cekaju slijedece godine kada ce se Olimpijske igre i EURO 2008 vrtjeti u HD rezoluciji. Dotle ce doci resiveri i plazmice s prihvatljivom cijenom........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Inace jel netko zna koja je to HD reza? Znam da oni jeftiniji TVi na kojima pise HD Ready imaju rezu oko 13XX x 7XX, a ja si kontam da bi to trebala biti 1920x1080 ili nest slicno. Ipak ona njihova kamera je ogromna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Najvjerojatnije ti je 1280x720 zato jer su takvi uređaji najrasprostranjeniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Testni filmić koji se može kao primjer skinuti s neta je u rezoluciji 1920x1080. Evo linka: http://www.hrt.hr/hdtv/video/20.zip
![]() |
#29 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#30 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nemojte se previše veseliti HD programu... ono što sam ja lani vidio kad sam bio u kanadi, a kod njih je masa programa u HD-u, me nije uopće oduševilo. postoje dva ekstrema: slika je ili savršena ili totalno u banani. kad je u banani onda mislim na ovo: boje se miješaju, mutna slika, do te granice da ako geldaš nogomet ne možeš skužiti da li je na terenu R carlos ili pletikosa... samo vidiš nakupinu boje.. fleke.. ali kad dođe zoom, krupni kadar, onda na faci vidiš svaki detalj, kapljice znoja, sve. to je ad se snima sa udaljensti od 1m. ako se kadar odzumira, na nekih 10m, tada sve ode u 3 p..... ![]() i to sam gledao na ne "nekoj" plazmi, nego Panasonicu 42" top modelu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|