|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Izrada kljuca
Zna mozda netko jel se moze napravit kljuc kod kljucara bez da mu se nosi orginal kljuc? imam samo jedan kljuc doma koji je stalno u pokretnu, pa da on meni recimo da neku masu gdje bi otsinuo kljuc i donio mu na izradu. ili tak nekaj slicno i di mogu pitat? |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izrada ključa ti traje kojih 5-10-ak min... Problem pričekati da napravi?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
a, i mislim da ti nebi htio raditi s otiska kljuc. bez obzira koliko tvoja prica bila dobra i istinita ! na tu shemu su se auti masovno maznjavali i kod privatnih (i prijatelja) kljucara se radili kljucevi. kad ono za 2 dana nema auta. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Sam je razlika u tom kaj ja trebam jedan obicni kljuc od vrata, a ne mrcinu od kljuca za auto :S Onak ne trebam prodike nikakve, znam kakav kljuc trebam napravit i savjest mi je cista, tak da.... Ako netko zna di se moze to napravit nek mi pomogne, a ak nezna hvala al ne trabate pisat bespotrebno ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Sumnjam da će ti itko htjet to napravit. Čisto iz razloga što ti je priča vrlo plitka. Kao, imate samo jedan ključ u kući + toliki je promet da svako malo neko izlazi i ulazi u kuću. Mda... Eventualno ako baš poznaš nekog bravara.
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
lol drzi kljuc u novcaniku...
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ključ odnjeti da se napravi duplikat, kakve fore sa "otiscima" ![]() Cijela kuća ima samo jedan ključ, kog ti farbaš...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|