![]() |
Izrada kljuca
Zna mozda netko jel se moze napravit kljuc kod kljucara bez da mu se nosi orginal kljuc?
imam samo jedan kljuc doma koji je stalno u pokretnu, pa da on meni recimo da neku masu gdje bi otsinuo kljuc i donio mu na izradu. ili tak nekaj slicno i di mogu pitat? |
Izrada ključa ti traje kojih 5-10-ak min... Problem pričekati da napravi?
|
Al mi do najblizeg kljucara treba pol sata :S
Znaci barem sat vremena niko nece moc iz kuce ni u kucu :D |
Veoma zanimljivo... A da mu ti ipak odneses kljuc?
I ne kuzim, jel to javna kuca il kaj da se vrata tolko otvaraju il da nemre neko doma ostat? |
a, i mislim da ti nebi htio raditi s otiska kljuc. bez obzira koliko tvoja prica bila dobra i istinita !
na tu shemu su se auti masovno maznjavali i kod privatnih (i prijatelja) kljucara se radili kljucevi. kad ono za 2 dana nema auta. :beer: |
Sam je razlika u tom kaj ja trebam jedan obicni kljuc od vrata, a ne mrcinu od kljuca za auto :S
Onak ne trebam prodike nikakve, znam kakav kljuc trebam napravit i savjest mi je cista, tak da.... Ako netko zna di se moze to napravit nek mi pomogne, a ak nezna hvala al ne trabate pisat bespotrebno ;) |
Sumnjam da će ti itko htjet to napravit. Čisto iz razloga što ti je priča vrlo plitka. Kao, imate samo jedan ključ u kući + toliki je promet da svako malo neko izlazi i ulazi u kuću. Mda... Eventualno ako baš poznaš nekog bravara.
|
Dobro ajd izgubio sam vec 5 kljuc u 4mj i svaki put promjenimo bravu, ocu uzet od staraca kljuc otisnut i otic si ga napravit.
|
Ja znam lijeka za tebe...
Vise paznje + kljucic oko vrata. |
lol
drzi kljuc u novcaniku... |
Ključ odnjeti da se napravi duplikat, kakve fore sa "otiscima":suicide:
Cijela kuća ima samo jedan ključ, kog ti farbaš... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |