|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
D-Linkov DSL-G684T router
nedavno sam ga dobio, pa jel bi mi mogao netko objasniti postupak otvaranja porta i sveka sta treba za pristup serveru preko terminal servera. hvala
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da ne otvaram novu temu, tu ću postavit pitanje. Nek pokretač ne zamjeri. Kakav je ovaj D-Link - ov router, u odnosu na Siemensa 555? Mogu si nabavit jednog od ova dva, s tim da bi Siemensa morao čekat, pa me zanima koji je bolji. Po funkcijama mi se D-Link čini bolji, al` ne razumijem se pretjerano u routere, tako da to što se meni čini, ne znači ništa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Uređaj dolazi od renomiranog proizvođača što bi trebao biti plus. Obzirom da je isti friško na tržištu, tek će vrijeme pokazati stabilnost i kvalitetu. Netreba zaboraviti da u službenoj distribuciji uređaj sa posebnim firmware - om s podrškom za IPTV. S druge strane SE555 ima par poznatih "štoseva" u firmware verziji za IPTV (koji su ispravljeni u novoj non-IPTV beta verziji) i poznato je kako problem rješiti ili zaobići. Uz to ima podršku za USB koji se može upotrebiti kao file sever, Web server ili print server. Presuda se tek oćekuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je dvojba prvenstveno zbog toga što je ovaj D-Link tek došao na tržište pa sam malo skeptičan, a i USB priključak na Siemens-u mi se čini jako koristan, a s druge strane D-Link - a mogu odmah dobit, a Siemensa moram čekat. Nije mi problem u čekanju, već u tome što najvjerojatnije Siemensa više neće bit... EDIT: IPtv me ne zanima, pošto ne gledam tv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mislim da je ovo najstariji post o ovom ruteru pa me interesira kako se ponaša u radu. Vaši utisci i dojmovi. Zanima me jer imam Zyxel 660 koji je u banani pa neznam za šta zamjeniti. Siemensa 555 nema, a ovo mi se čini OK. U svakom slučaju sve je bolje od Zyxela.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() P.S. postoji i podrska (UNTESTED)za zyxel 660 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|