![]() |
D-Linkov DSL-G684T router
nedavno sam ga dobio, pa jel bi mi mogao netko objasniti postupak otvaranja porta i sveka sta treba za pristup serveru preko terminal servera. hvala
|
|
Da ne otvaram novu temu, tu ću postavit pitanje. Nek pokretač ne zamjeri.
Kakav je ovaj D-Link - ov router, u odnosu na Siemensa 555? Mogu si nabavit jednog od ova dva, s tim da bi Siemensa morao čekat, pa me zanima koji je bolji. Po funkcijama mi se D-Link čini bolji, al` ne razumijem se pretjerano u routere, tako da to što se meni čini, ne znači ništa :) |
Uređaj dolazi od renomiranog proizvođača što bi trebao biti plus. Obzirom da je isti friško na tržištu, tek će vrijeme pokazati stabilnost i kvalitetu. Netreba zaboraviti da u službenoj distribuciji uređaj sa posebnim firmware - om s podrškom za IPTV.
S druge strane SE555 ima par poznatih "štoseva" u firmware verziji za IPTV (koji su ispravljeni u novoj non-IPTV beta verziji) i poznato je kako problem rješiti ili zaobići. Uz to ima podršku za USB koji se može upotrebiti kao file sever, Web server ili print server. Presuda se tek oćekuje |
JA bi se prije za Siemensa odlučio, s njim znaš na čem si, meni baš ovaj d-link i ne uljeva povjerenje, ali vidjet će mo, vrijeme će pokazati....
|
Meni je dvojba prvenstveno zbog toga što je ovaj D-Link tek došao na tržište pa sam malo skeptičan, a i USB priključak na Siemens-u mi se čini jako koristan, a s druge strane D-Link - a mogu odmah dobit, a Siemensa moram čekat.
Nije mi problem u čekanju, već u tome što najvjerojatnije Siemensa više neće bit... EDIT: IPtv me ne zanima, pošto ne gledam tv. |
Citiraj:
|
Mislim da je ovo najstariji post o ovom ruteru pa me interesira kako se ponaša u radu. Vaši utisci i dojmovi.
Zanima me jer imam Zyxel 660 koji je u banani pa neznam za šta zamjeniti. Siemensa 555 nema, a ovo mi se čini OK. U svakom slučaju sve je bolje od Zyxela. |
Citiraj:
P.S. postoji i podrska (UNTESTED)za zyxel 660 :D , pa ako neznas sto ces s njim ... :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |