|
![]() |
#1 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
TV kartica za vhs u dvd
dakle razmišljam o kupovini tv kartice, najviše radi snimanja nekih stvari s tv-a i radi toga jer bi htio prebaciti si neke vhs snimke na dvd! dakle dali je dobra kvaliteta kada se prebaci s vhs na dvd ili nije? tj dali mi se više isplati odnjeti u neki studio da mi oni to prebace? koju karticu preporučate i po kojoj cijeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Svaka kartica koja ima Video IN je dobra. Ionako ćeš VHS morati prebacivati u realnom vremenu. Malo pogledaj po Audio, Video, DVD i vidjet ćeš koje kartice se najviše koriste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
|
Citiraj:
Makar sa VHS-a netreba očekivati neku super kvalitetu.
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobio sam kvalitetu kakva je bila na kazeti. Chinch nisam mogao koristiti jer bi morao onda video micati, a nije mi se dalo. Ali ispalo je ok, možda je zvuk bio malo jači, ali nisam baš pregledavao kakav je na kazeti zvuk... Inače, prebacivanje VHSa na DVD dođe kod profesionalaca 30kn/h pa mislim da se isplati kupiti neku karticu pa sam to napraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
To da. Kartica se definitivno isplati kupiti jer su danas fakat jeftine. Ovo je jedan Best buy: Gigabyte Digital Theater Hybrid TV Ima čak i sticky i stvarno su joj mogučnosti velike.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bok ja imam tv karticu ali nikad je nisam koristio (a imam dosta toga za prebaciti u studiu traže 180 kn po kazeti puno) a htio bih neznam koju imam karticu pa gdje se to može viditi i gdje bi mogao skinuti driver za nju i koji kabel mi treba za spajanje tv i kompa hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Vau, nisam te ništa skužio. Doslovno nisi niti jedan interpunkcijski znak iskoristio ![]() Koju karticu imaš? Analognu ili DVB-T ? Ja sam radio da sam sa koaksijalnim spojio karticu i video, našao njegovu frekvenciju i snimio kao i svaki drugi program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
U papirima piše OEM TV-FM TUNER mislim da je ta kartica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ma dobro, opet nisi ništa rekao o modelu. Uglavnom mora biti analogna, bilo kako bilo. Spojiš koaksijalni iz videa u tv karticu, pustiš neku kazetu i tražiš program. Kad nađeš to kaj puštaš sa kazete, zapamtiš program i sejvaš ga. Onda pustiš kazetu koju želiš prebaciti i pokreneš Recording u nekom programu, ovisno koji program koristiš... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|