|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
na šta da potrošim pare, pitanje je SAD
nedavno sam kupio računalo i sada dobijem dodatnih 700kn za trošiti pa bih to uložio u mog kompanjona jer će se inače u različite gluposti ti novci pretvoriti Komp: Intel Core 2 Duo E6600 BOX, 2×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte 965G-DS3, s775, iG965 DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax HDD Seagate ST3250620AS, 250 GB 16MB Gigabyte Radeon X1950Pro 256MB DDR Sound CL X-FI Xtreme Audio Chieftec midi tower DG-01B-D-U Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm -uz to naravno i tipkovnicu na koju nisam naviknut, miška, zvučnike i monitor *posebno me zanima jer dovoljno komp cool na temperaturu i treba li mu možda kakav cooler, za procesor, grafičku, memoriju,... jer o tome nisam tada razmišljao **e, da još me zanima zašto u ve-milu stavljaju plastične poklopce na utore, da zaštite od prašine ili samo tijekom transporta ili možda služe kao modni detalj unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja bi na tvom mjestu kupio jos jedan keks rama.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
da, još 1gb rama.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kupi još 1GB Kingmaxa, ostatk u veći hard, za napajanje baš neznam kakvo je, ali mislim da to može gurati, jer Bartucu sve radi sa 450W ![]()
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
|
500 kuna za 1Gb rama! + 200 kuna za neki bolji/tiši CPU Cooler! AC Freezer 7 PRO (180 kuna) ili CM HyperTX (200 kuna) - oboje iz LINKSA! To je po meni najbolje potrošena lova! PS: Pazi da kupiš indentičan modul memorije koji sad imaš! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
E,ja nebi.Iskreno,jab' opalio kakvoga Thermaltake BT,ili sličnu zvjerčicu,a ostatak-pa,u dobro vino,brate!Poslušaj ti mene,i vidjeti ćeš da ćete obadvojica dobiti novu perspektivu. Dakle:za proc,vino i tebe,objedinjena preporuka od mene-hlađenje. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#10 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Obavezno ram, nemaš što tu razmišljati. Slažem se i za Freezer 7 Pro. Taman tih 700kn ispadne i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
i mislio sam uzeti još 1gb istoga rama, ali me podosta interesiralo hlađenje, meni ovo sve tiho radi i ne osjećam neku preveliku toplinu, valjda jer još ljeto ni došlo pa sam mislio da mi možda ti cooleri neće biti ni potrebni, barem do ljeta; nije loša ideja za koju buteljicu vina, jer trebalo bi popiti koju čašicu u ime mog novog ljubimca |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jednu napolitanku rama potpisujem.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|