![]() |
na šta da potrošim pare, pitanje je SAD
nedavno sam kupio računalo i sada dobijem dodatnih 700kn za trošiti pa bih to uložio u mog kompanjona jer će se inače u različite gluposti ti novci pretvoriti
Komp: Intel Core 2 Duo E6600 BOX, 2×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte 965G-DS3, s775, iG965 DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax HDD Seagate ST3250620AS, 250 GB 16MB Gigabyte Radeon X1950Pro 256MB DDR Sound CL X-FI Xtreme Audio Chieftec midi tower DG-01B-D-U Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm -uz to naravno i tipkovnicu na koju nisam naviknut, miška, zvučnike i monitor *posebno me zanima jer dovoljno komp cool na temperaturu i treba li mu možda kakav cooler, za procesor, grafičku, memoriju,... jer o tome nisam tada razmišljao **e, da još me zanima zašto u ve-milu stavljaju plastične poklopce na utore, da zaštite od prašine ili samo tijekom transporta ili možda služe kao modni detalj unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav svima |
Ja bi na tvom mjestu kupio jos jedan keks rama....
|
da, još 1gb rama..
|
podrzavam definitivno JA bi uzeo jos jedan keksic rama........:kafa:
|
Kupi još 1GB Kingmaxa, ostatk u veći hard, za napajanje baš neznam kakvo je, ali mislim da to može gurati, jer Bartucu sve radi sa 450W http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif
|
500 kuna za 1Gb rama!
+ 200 kuna za neki bolji/tiši CPU Cooler! AC Freezer 7 PRO (180 kuna) ili CM HyperTX (200 kuna) - oboje iz LINKSA! To je po meni najbolje potrošena lova! PS: Pazi da kupiš indentičan modul memorije koji sad imaš! |
E,ja nebi.Iskreno,jab' opalio kakvoga Thermaltake BT,ili sličnu zvjerčicu,a ostatak-pa,u dobro vino,brate!Poslušaj ti mene,i vidjeti ćeš da ćete obadvojica dobiti novu perspektivu.
Dakle:za proc,vino i tebe,objedinjena preporuka od mene-hlađenje.:chears: |
@Windfucker, dobra i logična ideja ali koliko sam skužio čovjek želi staviti lovu u komp, a ne u promile:) Ali ideja je na mjestu;)
|
Citiraj:
|
Obavezno ram, nemaš što tu razmišljati. Slažem se i za Freezer 7 Pro. Taman tih 700kn ispadne i to je to.
|
i mislio sam uzeti još 1gb istoga rama, ali me podosta interesiralo hlađenje, meni ovo sve tiho radi i ne osjećam neku preveliku toplinu, valjda jer još ljeto ni došlo pa sam mislio da mi možda ti cooleri neće biti ni potrebni, barem do ljeta; nije loša ideja za koju buteljicu vina, jer trebalo bi popiti koju čašicu u ime mog novog ljubimca
|
Pa moraš barem 1 šampanjac razbiti od komp, da ga krstiš odnosno blagosloviš kao kak likovi brodove blagoslove:)
|
Mislim da ce sutra morati imati karmine ako stvarno razbije bocu o kuciste... :D
|
keks rama ;)
|
Potpisujem keks rama od 1 gb :D
|
Jednu napolitanku rama potpisujem.... :amen:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |