|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Windows Longhorn
Da li je netko isprobao nove windowse , ja ih pokusavam skinuti ali nikako da uspjem , ako ko zna neki link dobro bi mi dosao ****Ma zatvaram ovo, malo je otišlo u krive vode...**** |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja ti imam sve verzije longhorna i vjeruj mi nisi ništa propustio što ih nisi skinuo
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Inaće ... Longhorn nije u prodaji .... Inaće ... ne smije se komentirati stvari - skidal sam ilegalno OS ... INAĆE JE BAN 2 TJEDNA KAO UPOZORENJE, NAKON TOGA DOŽIVOTNO ZA OVAKOVE IDIOTARIJE Pravila foruma: http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454 |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Postoji legalni Longhorn, ali čisto sumnjam da ga itko od vas. Naime može se skinuti preko msdn-a. To je bila jedna zamiljiva anegdota na Road Showu u Varaždinu: Kolega iz firme pričao sa jednim čovjekom i ovaj mu spomene da treba aktivaciju Longhorna, a kolega mu kaže: Ma vidio sam da ima neki crack, samo njega skinite. Frajer njega pogleda zabezeknuto: Ali ja sam iz Microsofta i skinuo sam ga preko msdn-a. Kolega je valjda promijenio tri boje u licu ![]() Problem je što je Bojan bio prvi puta s nama na AWE Road Showu, pa kolega nije znao ko je on. Nap: Znam da se ne smije spominjati crack, ali kako je ovo samo anegdota, nadam se da nisam prekršio pravila foruma. |
![]() |
![]() |
#8 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Evo ja sam imao LEGALNU VERZIJU ! Alpha ... (samo je to moralo pisati dolje na desktopu, dakle Alpha i brojevi i ...)... Paške, bila je jedna probna verzija gdje su molili ljude da skinu i jave bugove ... Tako da sam skinuo tu verziju i isprobao i super stvarčica, no ne bi Microsoft bezveze povukao tj. odgodio službeni izlazak. A postoje razni dodaci za XP da izgledaju kao Lonhorn .. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|