![]() |
Windows Longhorn
Da li je netko isprobao nove windowse , ja ih pokusavam skinuti ali nikako da uspjem , ako ko zna neki link dobro bi mi dosao
****Ma zatvaram ovo, malo je otišlo u krive vode...**** |
Ja ti imam sve verzije longhorna i vjeruj mi nisi ništa propustio što ih nisi skinuo
|
Inaće ... Longhorn nije u prodaji ....
Inaće ... ne smije se komentirati stvari - skidal sam ilegalno OS ... INAĆE JE BAN 2 TJEDNA KAO UPOZORENJE, NAKON TOGA DOŽIVOTNO ZA OVAKOVE IDIOTARIJE Pravila foruma: http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454 |
Postoji legalni Longhorn, ali čisto sumnjam da ga itko od vas. Naime može se skinuti preko msdn-a.
To je bila jedna zamiljiva anegdota na Road Showu u Varaždinu: Kolega iz firme pričao sa jednim čovjekom i ovaj mu spomene da treba aktivaciju Longhorna, a kolega mu kaže: Ma vidio sam da ima neki crack, samo njega skinite. Frajer njega pogleda zabezeknuto: Ali ja sam iz Microsofta i skinuo sam ga preko msdn-a. Kolega je valjda promijenio tri boje u licu :D Problem je što je Bojan bio prvi puta s nama na AWE Road Showu, pa kolega nije znao ko je on. Nap: Znam da se ne smije spominjati crack, ali kako je ovo samo anegdota, nadam se da nisam prekršio pravila foruma. |
Citiraj:
:beer: |
Aj, ne(č)eš sad i ti cjepidla(ć)it.
|
Citiraj:
|
Evo ja sam imao LEGALNU VERZIJU ! Alpha ... (samo je to moralo pisati dolje na desktopu, dakle Alpha i brojevi i ...)...
Paške, bila je jedna probna verzija gdje su molili ljude da skinu i jave bugove ... Tako da sam skinuo tu verziju i isprobao i super stvarčica, no ne bi Microsoft bezveze povukao tj. odgodio službeni izlazak. A postoje razni dodaci za XP da izgledaju kao Lonhorn .. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |