|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Molim preporuku externog 2.5 kucista
Zamolio bih da mi netko preporuci externo kuciste za 2.5" hdd (onaj mali za laptop). Probao sam vec par komada i samo jedan je radio kako treba. Ustvari 2 ali jedan je crko nakon 2 godine. U vecini slucajeva mi prekine veza prilikom prebacivanja fajlova na komp pa treba dodatno napjanje. Mislio sam da je to do PC-a ali nije. Probao sam od frenda CONCEPTRONIC kuciste i sve radi za 5. Ako zna neko i da je isprobao neko kuciste na vise kompjutera i da ne treba dodatno napajanje (ide mi to na zivce) ,placam mu pivu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam Zynetovu cheap-o ladicu (aluminijska s zgodnom futrolom) koju sam platio 80ak kn i dosad radi savršeno, transfer rate je oko 25 i više MB's, a unutra je WD 80GB IDE disk. Došla je s "Y" kablom, ali sam jedan kraj odrezao radi lakšeg rukovanja, a i tako s samo jednim radi na svim računalima na koje sam je koristio. Slike su malo lošije jer je snimano mobitelom. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vizo Shuttle, odlicna ladica, unutra imam samsung 80gb disk, radi savrseno i jos dobro izgleda.. dobijes i futrolicu.. za tu cijenu tesko da bolje mozes dobiti ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.603.049 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Nisi rekao da li ide disk ili sata. Ja imam za s-ata disk i preporučam ga samo jer ima odličnu kožnu torbicu ( koju možeš koristiti kao geek novčanik). Jedino vrijeme mi nije radio dok ga nisam raskupusao i kontakte malo učvrstio. Icy Box ib-250stu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Imao sam icy box neki stariji model. Odlican je bio i riknuo je nakon 2 godine savrsenog rada. Sad imam neko no name i treba uvijek dodatno napajanje upiknut u drugi usb a to me iritira. Ovaj vizo mi je dobar,lijepo izgleda a jos i ako radi dobrop kako kaze SE,bice super ![]() @Mar nisi rekao koliko si platio i di si kupio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
|
@Bruno - Kako nisam rekao (pogledaj malo bolje - 80ak kn), kupljeno u diska (Šibenik), ali mislim da su to nabavili iz Kvarka, Msana ili Losta.
![]() |
#7 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
ICY BOX IB-281U ![]() Imam ju i super sam zadovoljan s njom. U sebi ima ugrađen mali USB kablić. Nikad nisam koristo onaj Y koji dođe u kompletu jer je praktički nepotreban. Metalno kučište sa kožnim gornjim pokrovom i poklopcem. Šminka a uz to i vrlo korisno. Cijena je cca 150kn, ali nije mi žao ni lipe. Svakako za preporučiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
|
Ma Bruno ne ljutim se ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam nedavno tu na forumu kupio od Vanteca NexStar, isto radi sa samo jednim USB-om (na 8 od 10 kompova), lijepo zgleda, malo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probao par Icy boxova i nijedan nije trebao drugi usb kabel za rad. Preporuka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|