|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hamachi i pucanje veze
Baš smo danas prijatelj i ja krenuli zaigrati supreme commander preko hamachija, medjutim veza nakon kojih 5 minuta pukne (s njegove strane), te on nakon toga više nemože ići na net nego mora restartati. Ima siemensov usb modem (t-com) te originalne drivere koje je dobio na cd-u. Pretpostavljam da je problem u klanju hamachija i drivera, reinstalira je drivere i hamachi, ali opet isto. To se događa kroz 5 minuta (otprilike u isto vrijeme). Nema virusa i trojanaca (možda su već prije napravili štetu?), a format C: baš i nije opcija. Je li još tko imao ovakvih problema?
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm sjecam se prije kad smo ja i prijatelji igrali CS preko hamchija da je bilo takvih problema i nasli smo na hamachijevoj stranici da onaj koji kreira mapu treba napravit u instalacijskom fajlu od hamachija notepad dokument pod odredenim nazivom te upisat unutra njegov IP i mislim od ostalih koji igraju....Ali nazalost tog sajta vise nema s tim problemima sad su izmjenili nesto.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja koristim Hamachi (doduse imam Thomsonov ADSL router od Iskona) i sve radi super. Jedino sto mi pada na pamet je da mu se gusi veza, pa zato puca, a zasto se ne moze spojiti opet - to mi je prilicno cudno. Jel te moze pingat uopce nakon sto mu jednom pukne?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imate li kakve mogućnosti zamjeniti modeme?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
|
Ništa, nemogu ga pingati, ali meni veza radi dobro. Igrao sam puno stvari preko hamachija i nikad problema (doduše nikad s njim). On je u splitu, pa zamjena modema baš i nije opcija. Ja imam Siemensov c-010 (valjda?) - mrežni.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
a jel se moze igrat sa obicnog modema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
https://user.t-com.hr/ tamo mozes namjestit opcije e-mail zastite i firewall-a. Kad kliknes na "detaljnije" onda ti pokaze ovo (za firewall) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
nek izgasi firewall i nek izbriše hamachi i nakon toga upiše hamachi u seearch i izbriše registry key kad ga nađe i tek onda opet instalira hamachi i doda se na tvoju listu.... tako je meni bilo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|