![]() |
Hamachi i pucanje veze
Baš smo danas prijatelj i ja krenuli zaigrati supreme commander preko hamachija, medjutim veza nakon kojih 5 minuta pukne (s njegove strane), te on nakon toga više nemože ići na net nego mora restartati.
Ima siemensov usb modem (t-com) te originalne drivere koje je dobio na cd-u. Pretpostavljam da je problem u klanju hamachija i drivera, reinstalira je drivere i hamachi, ali opet isto. To se događa kroz 5 minuta (otprilike u isto vrijeme). Nema virusa i trojanaca (možda su već prije napravili štetu?), a format C: baš i nije opcija. Je li još tko imao ovakvih problema? |
Hm sjecam se prije kad smo ja i prijatelji igrali CS preko hamchija da je bilo takvih problema i nasli smo na hamachijevoj stranici da onaj koji kreira mapu treba napravit u instalacijskom fajlu od hamachija notepad dokument pod odredenim nazivom te upisat unutra njegov IP i mislim od ostalih koji igraju....Ali nazalost tog sajta vise nema s tim problemima sad su izmjenili nesto....
|
Ja koristim Hamachi (doduse imam Thomsonov ADSL router od Iskona) i sve radi super. Jedino sto mi pada na pamet je da mu se gusi veza, pa zato puca, a zasto se ne moze spojiti opet - to mi je prilicno cudno. Jel te moze pingat uopce nakon sto mu jednom pukne?
|
Imate li kakve mogućnosti zamjeniti modeme?
|
Ništa, nemogu ga pingati, ali meni veza radi dobro. Igrao sam puno stvari preko hamachija i nikad problema (doduše nikad s njim).
On je u splitu, pa zamjena modema baš i nije opcija. Ja imam Siemensov c-010 (valjda?) - mrežni. |
a jel se moze igrat sa obicnog modema?
|
Citiraj:
https://user.t-com.hr/ tamo mozes namjestit opcije e-mail zastite i firewall-a. Kad kliknes na "detaljnije" onda ti pokaze ovo (za firewall) http://img341.imageshack.us/img341/2...tcomtv2.th.jpg |
ajd pročitaj adsl bibliju tu na forumu i vidite, vjerojatno mu je krivo spojen modem, tako je bilo meni i stalno mi je pucala veza
|
nek izgasi firewall i nek izbriše hamachi i nakon toga upiše hamachi u seearch i izbriše registry key kad ga nađe i tek onda opet instalira hamachi i doda se na tvoju listu....
tako je meni bilo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:55. |