|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Matice
dobar dan, trebale bi mi 4 ovakve matice za TT-a {navijaju se na saraf 4mm}, pa ako ima dobrih dusa u ZG il negdje drugo da mi naravno recu cjenu i da mi posalju postom, jer u ovoj rupi od dubrovnika nema nis... il ak znate gdje bih (u cemu mogao nes ovako nac) hvala najljepsa ![]() Zadnje izmijenjeno od: sample. 08.10.2009. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa jel moraju biti bas takve lijepe okrugle matice? Ako ne, uzmes taj vijak na koji se ta matica zasarafljuje, odes u neku zeljezaru il tak neku trgovinu elektro i gradjivinskog materijala i tarzis obicnu maticu za taj vijak...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da mi trebaju obicne matice ne bi bio problem, ove su prakticnije, jer biseri iz TTa i Gigabayte bas ne vode racuna gdje postavljaju kondezatore i heatspredre i ne paze na velicinu hladjaka i samog bracketa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ovakve ne budeš nigdje našo. probaj poslat uljudan mail TT-u, nikad neznaš, možda ti pošalju nove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam na svom TRU120E izbio one defaultne matice i obicnim M4 sarafima (vijcima) ga pricvrstio na plocu. Bez puno mudrovanja, radi vise nego zadovoljavajuce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima mozda za kupit M2 (ili jos manjih) vijaka pa bi se oni iskoristili za coolere za graficke. I meni bi takvo nesto trebalo za Thermalright HR-03. Ovakve defaultne sarafice mislim da ce biti nemoguce kupit kod nas, jedino narucit iz vana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
ccc Sve potrebe i za najcudnijim maticama i sarafima ostvarih ovdje : KV Cak i za simetricne colnake smo iskopali blisku zamjenu. Za TT gljive je puno bolje kombinirati saraf istog navoja sa dvije matice. Daleko bolji i trajni grip naspram TT sirotinje koja je za cas izlinja i ode u prazan hod. Dodatni backup, cisto kao backup : Wuerth |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|