![]() |
Matice
dobar dan, trebale bi mi 4 ovakve matice za TT-a {navijaju se na saraf 4mm}, pa ako ima dobrih dusa u ZG il negdje drugo da mi naravno recu cjenu i da mi posalju postom, jer u ovoj rupi od dubrovnika nema nis...
il ak znate gdje bih (u cemu mogao nes ovako nac) hvala najljepsa :chears: |
Pa jel moraju biti bas takve lijepe okrugle matice?
Ako ne, uzmes taj vijak na koji se ta matica zasarafljuje, odes u neku zeljezaru il tak neku trgovinu elektro i gradjivinskog materijala i tarzis obicnu maticu za taj vijak... |
da mi trebaju obicne matice ne bi bio problem, ove su prakticnije, jer biseri iz TTa i Gigabayte bas ne vode racuna gdje postavljaju kondezatore i heatspredre i ne paze na velicinu hladjaka i samog bracketa....
|
ovakve ne budeš nigdje našo.
probaj poslat uljudan mail TT-u, nikad neznaš, možda ti pošalju nove. |
Ja sam na svom TRU120E izbio one defaultne matice i obicnim M4 sarafima (vijcima) ga pricvrstio na plocu. Bez puno mudrovanja, radi vise nego zadovoljavajuce.
|
mislio sam da to ima negdje u hrv. za kupit, al ocito nema :D
hvala svima, mod moze lock |
Ajde ako netko ima 2 ovakva vijka i matice za VF900 viska nek mi se javi na PM pa da dogovorimo nesto. Imam VF900 samo sa 2 komada, a treba mi sva 4, pas mater.
http://www.zalman.co.kr/images/produ...C-ZV9_img4.jpg |
Ima mozda za kupit M2 (ili jos manjih) vijaka pa bi se oni iskoristili za coolere za graficke. I meni bi takvo nesto trebalo za Thermalright HR-03. Ovakve defaultne sarafice mislim da ce biti nemoguce kupit kod nas, jedino narucit iz vana.
|
ccc
Sve potrebe i za najcudnijim maticama i sarafima ostvarih ovdje : KV Cak i za simetricne colnake smo iskopali blisku zamjenu. Za TT gljive je puno bolje kombinirati saraf istog navoja sa dvije matice. Daleko bolji i trajni grip naspram TT sirotinje koja je za cas izlinja i ode u prazan hod. Dodatni backup, cisto kao backup : Wuerth |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:32. |