|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Epox 9NDA3J laže u vezi temperatura?
Konfa u sigu, u BIOS-u kaže CPU temp. 49°C, ambientalna 37°C, što mi se čini malkice previše...CPU je hlađen vodom i namazana je uzorno Arctic Silver 5, matična je na stolu (bez kućišta). Naponi, taktovi na defaultu. Što kažete, laže ili ne? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
mislim da je previse, meni sa Sonic Towerom pod full loadom dodje do cca 45° na 2.8Ghz i 1.45V naponu ![]() btw odma sada odma javi reze OC-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pipni blok... Ako je i on topao, onda je ta temperatura, a ako nije, moguće da ne leži dobro na procu ili da matična stvarno laže.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium moderator
|
Citiraj:
![]() Nema šanse da će San Diego biti kod mene na defaultu ![]() Citiraj:
![]() EDIT: sad kaže CPU temp. 37°C, što mi se čini realnijim ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da treba malo vremena dok se pasta ne slegne ,AS 5 treba nešto više vremena da učini svoje nego Ceramique. Ne brini bit ce sve ok! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa malo je bilo previse pokazivalo,a kod mene je recimo obratni problem bio, pokazivala su se manje temperature ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
Skinuo SpeedFan, instalirao i konfigurirao. Skužio sam da mi nudi 3 različita očitanja za istu stvar, točnije temp. 1, 2 i 3 se odnose na jedan te isti senzor (Winbond W83627THF). Temp 1 je 32°C, temp 2 je 44°C, Temp 3°C je 19°C. Eliminirao sam Temp 3., Temp 2 je previsoka. Blok vodenog je 'ladan ko led. CPU u idleu downclockan na 1 GHz i 1.25V ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|