![]() |
Epox 9NDA3J laže u vezi temperatura?
Konfa u sigu, u BIOS-u kaže CPU temp. 49°C, ambientalna 37°C, što mi se čini malkice previše...CPU je hlađen vodom i namazana je uzorno Arctic Silver 5, matična je na stolu (bez kućišta). Naponi, taktovi na defaultu.
Što kažete, laže ili ne? :chears: |
mislim da je previse, meni sa Sonic Towerom pod full loadom dodje do cca 45° na 2.8Ghz i 1.45V naponu :)
btw odma sada odma javi reze OC-a :beer: |
Pipni blok... Ako je i on topao, onda je ta temperatura, a ako nije, moguće da ne leži dobro na procu ili da matična stvarno laže.
|
Citiraj:
Nema šanse da će San Diego biti kod mene na defaultu :D Citiraj:
EDIT: sad kaže CPU temp. 37°C, što mi se čini realnijim :) |
Da treba malo vremena dok se pasta ne slegne ,AS 5 treba nešto više vremena da učini svoje nego Ceramique. Ne brini bit ce sve ok! :)
|
Ja sam imao 9nda3j i gore venice e6, meni su ok bile temperature ( realne) koliko se sječam. Ja sam skidao neke modane biose za nju sa ruskih stranica...
|
pa malo je bilo previse pokazivalo,a kod mene je recimo obratni problem bio, pokazivala su se manje temperature :D pa je sad ok sve,radi kako treba :)
|
Skinuo SpeedFan, instalirao i konfigurirao. Skužio sam da mi nudi 3 različita očitanja za istu stvar, točnije temp. 1, 2 i 3 se odnose na jedan te isti senzor (Winbond W83627THF). Temp 1 je 32°C, temp 2 je 44°C, Temp 3°C je 19°C. Eliminirao sam Temp 3., Temp 2 je previsoka. Blok vodenog je 'ladan ko led. CPU u idleu downclockan na 1 GHz i 1.25V :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:32. |