|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
pomozite
kada na radnu povrsinu, bilo na neki fajl ili prazno mjesto kliknem desnim dugmetom misa trebam cekati 5-6 sekundi da mi se pojavi onaj padajuci meni sa opcijama (copy,paste,refresh...) a kada kliknem na folder ili dokument neki nekad i do 10 sek trebam cekati. moze li mi neko objasniti u cemu je problem.inace ostalo sve dobro funkcionise. masina mi je P4, 2.4 GHz, 512 MB RAM |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako hoces mozes to i ubrzati Start>RUN>regedit(enter)>HKEY_CURRENT_USER>Control Panel>Desktop>i sa ljeve starne stavi Menushovdelay na 0 inace je default na 400 i restartaj komp. pa ces vidit kako je onda. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
4-6, a kamoli 10, nije nikako normalno vrijeme. To je puno previše predugo. Npr na konfi sa procom 266MHz i 64MB rama sa WinXP to ne traje ni blizu 4 sekunde. Pretpostavljam da je u nečemu drugom stvar, a ne u defaultnoj odgodi prikazivanja submenua kako je to po defaultu u windozama. Imaš li možda na desktopu (ili u tom folderu na kojeg klikaš) hrpetinu dokumenata (npr 5GB )? To se tada često događa.
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kao prvo, lijep naslov, svaka čast. Kao drugo, odluči se gdje ćeš stavit temu, ali u dva podforuma ne može. Ovo ide pod ključ dok ne smisliš bolji naslov. Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|