|
![]() |
#1 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
GDDR4 na 4 GHz!!!
Samsung je danas predstavio svoju novu GDDR4 memoriju koja bi trebala raditi na 40% većem taktu od predviđenog za GDDR4. Memorija bi trebala raditi na naponima od 1.4V do 2.1V, a na 4 GHz je radila na 2.0V. Takva memorija na 4 GHz troši više od današnjih primjeraka, ali i daje više ![]() Više OVDJE
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mhm,ddr3 nova ploča ddr 4 isto ili će biti isto pinska ko ddr3?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ako kupim sada 8800 gtx, na kraju godine bi moja grafa bila smeće jer je nova grafa bar 10 puta brža ![]() malo previše oni žure s novim stvarima (dobro je da se brzo razvijamo, globalno naravno, samo tko će svakih pol godine dati 5000+ kuna samo za novu grafu a da ne zbrajamo ostale komponente i to sve da ima neki dobar pc koji je u stanju pristojno pokretati trenutne igre) ![]()
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
a svejedno ce jednom ici i na maticnu, svaki ddr je svoj zivot poceo na grafickama a zavrsio na ploci, samo gledajuci cijenu kartica s manje i vise dd3 (dakle isti modeli potpuno osim memorije) ispadne da 128mb dd3 memorije kosta oko 250-300kn. kako vec najavljuju upotrebu ddr3 kao sistemske memorije zivo me zanima tko ce si moci priustiti recimo 4gb toga iduce godine ili vec kad ono treba zazivjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Mogu mislit kolko će onda koštat te GDDR4 grafe a kamoli tek GDDR5 kojeg su najavili za godinu-dvije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|