|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() imam 6288 i sa njom sam dobil kabel sa kojim spojim mob sa kompo,, i sa me zanima dal bi i bluetooth radio isto brzino kao i kabel?? i dali se moze prek bluetoth se ko i na kablu,, ondak da stavljam u foldere ili moram to poslje sa mobom jos premjest? Zadnje izmijenjeno od: pero55. 07.02.2007. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
kakve će ti bit brzina to ti ovisi o BT dongle-u no obično bude tu negdi ko i sa kablom a dal će pospremat u foldere opet ovisi o softwa npr ako ćeš koristit isti software sa bt-om koji si korostio i sa kablom onda ćeš imat iste opcije nper ja imam SE i koristim MyPhoneExplorer i potpuno mi je svejedno koristio kabel ili bt za povezivanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ali ja netrebam opce nikakav program,, samo stavim na mobitelu pohrana podataka i on sam stavlja sve na karticu,,, a brzina ima veze dali ja 2,0 ili 1,1??? koliko je razlika izmedu ta dva standarda?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
bluetooth ti je sporiji od kabla, a kabl je sporiji od card readera. ja imam svo troje, pa ti govorim iz iskustva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
da ovisi ti o V1,1 ili V2,0 (osjetna razlika) ako je 2,0 obično nećeš osjetit neku veliku tazliku između kabla i bt-a ako ne trebaš soft onda ti nebi smejlo bit nikakve razlike kod uploada i spremanja
![]() |
#6 |
Premium
|
Moze neko reci kolika je brzina 2,0 a koliko ide na 1,1,, koji od ta dva standarda ima nokia 6288? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam SE K750i i brzine preko bluetootha je oko 45kB/s, a preko USB DCU-60 kabela oko 320kB/s. Ograničenje brzine bluetooth-a je do software-a mobitela, tako npr. K750 hardwarski podržava bluetooth 2.0, ali ne i software-ski. Ukoliko se u njega stavi software od W700 dobije se bluetooth 2.0, ali se gubi kamera. Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 07.02.2007. u 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
kabel . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo, vidjevši brojku 45 KB/s preko bluetootha kod Dr. Beasta, malo mi je bilo čudno pa sam se sjetio da je 25 KB/s bilo kod K700, a bluetooth dosad nisam ni koristio s K750 jer imam kabel. Uglavnom, sad sam izmjerio - 44 KB/s preko bluetootha sa K750. Dakle, ovisi i o mobitelu, a zasigurno i o bluetooth adapteru (odnosno o tome koju verziju standarda podržava).
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Kabal svakako, osim bržeg prijenosa podataka, nudi ti se i updateanje softvera što Nokia od nedavno daje besplatno. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ja za instalaciju softwarea koristim bluetooth i za ovakve sitnice poput melodija i slicno. za koristenje NSU koristim kabel i ako moram backupirat memoriju telefona isto kabel. za mp3ice, cijele divx filmove i slicno, tu je card reader najbolji i najbrzi. kupio sam jedan za cca 60 kn u autronicsu i super je,obavlja svoj posao i ja zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Dobio ja taj bluetooth i sad,, nisam dobio iz trgovine nego onak,, sad me muci kak da otkrije koji je to standard ,, ja mislim da je 1,1 jer je to užasno sporo,,naspram kabelu,, radi se o: generic bluetooth radi i drugo nist ne pise na toj stvarcici,,, jako mi se dopada to kaj nema žice,,, samo se jos nadam da je to 1,1 i da postoji brža verzija toga,,usput dali 6288 ima 2,0 standard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a sta prebacujes preko bluetootha? koliko "teske "fileove i koliko traje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
perbacil sam 5mb,mp3 i islo je 2 min,, i to ispadne nekih 50kb/s, ako se ne varam?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam prebacivao mp3ice preko kabla i poludio sam. imao sam oko 600 MB pjesama na mobitelu i non stop sam mijenjao njih nekoliko s novima i dopizdi ti s vremenom. kabel je fora, ali je i dalje prespor za ista preko 80MB. card reader rula : goood : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|