|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Provaljivanje Rar passova
imam jedan problem a taj je kaj sam skinuo film koji je u raru i ima password. naime site na kojem sam našo taj film nema nikakvih passworda, ili hintova, nikaj. mene zanima jeli moguce overridat taj password ili ga ukloniti tako da extractam taj film? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Obično ti je password ime stranice sa koje si skinuo,probaj tako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
probo i to i neide, jalvlja mi ! ******************************************.rar: CRC failed in the encrypted file ****************** (wrong password ?) Zadnje izmijenjeno od: tor. 04.02.2007. u 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehehe dobar movie ![]() imas na netu programa koji su upravo zato (google-> Rar password break), samo ako je neki duži pass, moglo bi to dosta potrajat (a najčešće su to kako kaže veki, url adrese odakle su, znači slova brojke, točke crtice...), brute force metodom jaaaako puno ce trajat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ako je torrent fajl pogledaj na ********.com pod comments... cesto ljudi tamo stave passworde ili ako je ime sajta onda odi tamo i prijavi se pa ces naci na forumu ili gdje vec password... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.02.2007. u 02:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
yep, puno brža metoda od probijanja passworda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još jednom netko stavi link na warez, ključam temu i imate crveni...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|