|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Trebam wirreles tipk. i mišonju
Trebam tipkovnicu i miša bežične, ali da miš ima punjač u paketu.Cjene do 250kn 50kn više max (gledo sam u hgspotu, vemil, feniks kompjutori i links pa vi ak znate pogledajte negdje drugdje jel ja neznam druge trgovine). Tnx Zadnje izmijenjeno od: Crazy for AMD. 23.01.2007. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto u zadnjem broju vidia imaš test bežičnih tipkovnica i miševa. Best buy i to do tvojih 250kn buđeta je Cherry eVolution Sirius Wireless Multimedia Desktop. Ustupio ga je www.Tipro.net, sad stranica je na engl. Hrvatski zastupnik ima slijedeću: Tipro hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Matt jel mi možaš neku sliku dat jer ne kućžim onu stranicu.Jel to web shop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() Tnx tor ali je tu ne vidim punjač za miša. Nije nacrtan ili ga nema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pise ti u drugom postu oko 250kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pa valjda ima hrvatski layout, inače se ne bi prodavala u hr! Edit: sad sam vidio da ni testna nema č,ć i ostale điđe miđe! Treba nazvati i pitati! Link je gore u drugom postu! @ Crazy: Sorry kaj ti nisam odgovorio na PM, al svaki put kad sam htio izbacilo me van i napisalo Database error! Znači sve tipkovnice i miševi na testu su bili na baterije! Tipkovnica ti koristi 2xAAA, a miš 2xAA. Domet: Tipkovnica:1,1m Miš: 1m
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ok matt nema problema. Ja bih odmah uzo ovu tipk i misa samo da ima taj glupi punjač za miša jer mi se inače za 3 dana isprazne baterije i kursor od miša mi počne preskakat. Inače mi se tipk. sviđa |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Jedine tipkovnice koje imaju punjivi miš, tj. kojima je baterija punjiva su Cherryevolution Marlin Wireless Laser Multimedia 590,00kn i Logitech Cordless Desktop MX5000 Laser 1.152,00kn. Znači, po tvom iskustvu nije još za kupovat bežične miševe?! Planiram kupit laserskog mišonju.
![]() |
#13 |
Premium
|
Ja sam kupio bežičnog miša s punjačem i tipkovnicu prije godinu dana za 250 kn. i sada mi se potrgalo ono kaj ide u struju. gledo sam po dučanima i nema nigdje. moram još vidit u čipoteci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|